Tajkunskim medijima se omakla istina: Otkriven glavni motiv đilasovaca za povratak na vlast, reagovala i premijerka Brnabić! (FOTO)

30.11.2023

13:37

0

Vasovićev tekst je još jedan dokaz da očajnićka opozicija gubi svaki kontakt sa realnošću i u moru svojih laži i obmana ne mogu više ni da usklade svoje misli i iskontrolišu ih

Tajkunskim medijima se omakla istina: Otkriven glavni motiv đilasovaca za povratak na vlast, reagovala i premijerka Brnabić! (FOTO)
Ana Brnabić - Copyright Profimedia

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se na platformi Iks,  povodom pisanja tajkunskih medija o ekonomskim temama.

Na propagandnom tajkunskom glasilu Đilasa i Šolaka,  objavljena je kolumna Milenka Vasovića pod naslovom "Hajde da odvojimo predsednika od naših para", na šta se osvrnula premijerka i ekspresno odgovorila: 

 

 

- Rekao Aleksandar Vučić - razlog njihove borbe za vlast je to što je sada kasa puna. Priznanje Šolakovih medija: hajde da 17. decembra odvojimo predsednika od naših para (kojima su, konačno, izgrađene bolnice, putevi, pruge...) i damo ih Đilasu da, ponovo, narod nema ništa, a oni milione. Lepo - napisala je premijerka. 

Vasovićev tekst je još jedan dokaz da očajnićka opozicija gubi svaki kontakt sa realnošću i u moru svojih laži i obmana ne mogu više ni da usklade svoje misli i iskontrolišu ih, pa se često dešava da nehotice priznaju da je vlast za nešto u pravu i da ima rezultate. Što je jedina istina koju oni, makar slučajno, mogu da izgovore. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike