Lažni desničari: Miloš Francuz, Zavetnica i Boško glume rusofile, a uveli bi sankcije Rusiji (VIDEO)

29.11.2023

20:00

0

Boško Obradović licemerno glumi patriotu, dok zapravo namerava, kao i prethodno dvoje, da uđe u koaliciju sa đilasovcima

Lažni desničari: Miloš Francuz, Zavetnica i Boško glume rusofile, a uveli bi sankcije Rusiji (VIDEO)
Obradović, Đurđević Stamenkovski i Jovanović - Copyright ATAImages/M.K./Antonio Ahel 24sedam/Katarina Mihajlović

Miloš Jovanović, Boško Obradović, i Milica Đurđević Stamenkovski godinama su varali građane Srbije, predstavljajući se za nekakve patriote i prave desničare. 

Vremenom su pokazali svoje pravo lice, a sada je već dokazano da je njihov patriotizam, ili bolje rečeno ,,patriotizam'' trajao taman toliko dok nisu počeli da idu na kanabe u strane ambasade i to zapadne. Desničari koji idu po mišljenje u američku i britansku ambasadu, sada su se uhvatili u kolo i sa tajkunom Đilasom. 

Miloš Jovanović je već postao  njegov javni fan i više ni ne krije da mu je cilj da sa Đilasom sruši Vučića. Milica Zavetnica je već dobila nadimak Marinika 2, a upravo je Marinika 1 otkrila da će sa Zavetnicima u koaliciju

Tvrde da su rusofili, a uveli bi sankcije Rusiji

Boško Obradović licemerno glumi patriotu, dok zapravo namerava,  kao i prethodno dvoje,  da uđe u koaliciju sa đilasovcima, među kojima je i Radomir Lazović , koji smatra da smo izvršili genocid u Srebrenici i da treba da uvedemo sankcije Rusiji. 

Ova lažna desničarska crna trojka je, kao što vidimo, odavno raskrinkana. Ne može se biti rusofil, dragi moj desničari ako idete po mišljenje u zapadne ambasade i hoćete u koaliciju sa Radomirom Lazovićem. Jedno sa drugim ne ide. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike