Ponose se javno što su Đilasovi: Kandidat lažnih desničara za gradonačelnika Beograda otvorio karte i sve priznao (VIDEO)

27.11.2023

15:19

0

Ništa novo od lažnih desničara. Više i ne kriju da su Đilasovi

Ponose se javno što su Đilasovi: Kandidat lažnih desničara za gradonačelnika Beograda otvorio karte i sve priznao (VIDEO)
Ratko Ristić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Kandidat za gradonačelnika Boška Obradovića i Milice Đurđević Stamenkovski, Ratko Ristić najavio je koaliciju sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić. Ovo nimalo ne iznenađuje, obzirom da su i Đilas i Marinika rekli da žele koaliciju sa lažnim desničarima.  

Na pitanje voditeljke u jednoj opozicionoj emisiji na jednoj tajkunskoj TV, Ristić koji je nekada levičarski ekolog, nekad ekstremni desničar, zavisno od potrebe, bio je i više nego jasan: 

 

 

- Apsolutno, naravno da ćemo u funkcionalnu koaliciju sa svima koji žele promene - rekao je Ristić. Usledilo je novo pitanje voditeljke, poznatije kao žuta Olja :  

Olja Bećković:  - A na republičkom nivou? 

Antonio Ahel/ATA Images/Facebook
 

Ristić joj odgovara: 

 - Ja sam razumeo da i Vladimir Obradović (Đilasov kandidat za gradonačelnika) misli da je KiM deo Srbije. To je minimum za saradnju na tim višim nivoima.  

ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Ništa novo od lažnih desničara. Više i ne kriju da su Đilasovi. Dobro je da to građani Srbije znaju, jer, uvereni smo da će im to olakšati odluku da ih pošalju na smetlište istorije 17. decembra.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike