I njemu se ponekad omakne istina: Siniša Kovačević potvrdio da je glas za Jeremića isto što i glas za Đilasa (VIDEO)

13.11.2023

16:50

0

Kada im je goli interes u pitanju i mržnja prema Aleksandru Vučiću, oni te međusobne razlike ostave po strani, pa čak i teške lične svađe i dugu istoriju loših odnosa

I njemu se ponekad omakne istina: Siniša Kovačević potvrdio da je glas za Jeremića isto što i glas za Đilasa (VIDEO)
Siniša Kovačević - Copyright YouTube

Iako za opoziciju važi pravilo  ,,dva Srbina tri partije'', nema sumnje da bi se svi oni ujedinili kada bi kao udruženi imali većinu da sruše aktuelnu vlast Aleksandra Vučića. Oni to neće uvek javno reći, možda da bi zavarali glasače, kako njihovi birači ne bi stekli utisak da bi išli u koaliciju sa nekim listama koje njihovi glasači, narodski rečeno ne mogu da smisle.  

Veliki su animoziteti među različitim opozicionim listama, kako zbog različite politike za koju se zalažu, tako i zbog loših ličnih odnosa njihovih lidera. No, kada im je goli interes u pitanju i mržnja prema Aleksandru Vučiću, oni te međusobne razlike ostave po strani, pa čak i teške lične svađe i dugu istoriju loših odnosa. 

Da je to baš tako, potvrdio je nedavno u svom istupu i jedan od najvažnijih ljudi Jeremićeve Narodne stranke, Siniša Kovačević.  Iako nije baš  poznat po iznošenju suvih činjenica i istine i Kovačević ume ponekad, možda iz nehata da kaže tačnu stvar. 

 

 

Gostujući na jednoj od Šolakovih televizija u opozicionoj emisiji, potvrdio je ono što smo i bez njegovog priznanja naslućivali, a to je da bez obzira na sve međusobne animozitete u opoziciji, oni će se opet svi ujediniti protiv režima Alkeksandra Vučića. Iako je njegov stranački šef Vuk Jeremić bio ljut na Dragana Đilasa što mu je oteo neke  ljude i razbio stranku preko Mikija Aleksića, oni bi mu opet to oproostili i udružili se sa njim, samo zarad vlasti.

Kovačević je potvrdio da nije bitna ideologija, da mogu i desni i levi u tu Đilasovu i Šolakovu kolonu, da je jedini kriterijum to da su protiv Vučića. Taj bućkuriš u vidu novog DOS-a je (o)pravdao nekakvim pričama o lisicama i fazanima, verovatno misleći da su oni lisice a građani Srbije fazani kojima će opet prodati tu lukavu priču. 

Hulio na Svetog Savu, a sad je konzervativac ?1

Posebno je zanimljivo kako je o desnom i konzervativnom spektru govorio čovek koji je svojevremeno režirao predstavu u kojoj je skrnavio lik i delo Svetog Save. Ono što je tada uradio je bilo toliko antisrpski i odvratno da nam je neprijatno i da to prenesemo u tekstu. A danas se taj isti Siniša Kovačević predstavlja za nekakvog patriotu, nacionalistu, konzervativca? On je to, taman koliko je Dragan Đilas skroman, pošten i siromašan. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24Sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike