Hrabra Srpkinja sa Kosova raskrinkala Miloša Jovanovića: Lažni patriota na kazanu kod Đilasa i stranih ambasada!

09.11.2023

13:57

0

Aleksandar Vučić je od Srbije stvorio zemlju koja uprkos svim izazovima vodi odgovornu ekonomsku politiku čiji je deo podizanje životnog standarda stanovništva

Hrabra Srpkinja sa Kosova raskrinkala Miloša Jovanovića: Lažni patriota na kazanu kod Đilasa i stranih ambasada!
Copyright Tanjug/parlament.gov.rs

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, Danijela Vujičić, koja je i jedan od političkih lidera Srba sa Kosova i Metohije, u svom saopštenju raskrinkala je lažnog desničara, Miloša Jovanovića

Njeno saopštenje prenosimo u celosti: 

Lažni patriota na kazanu kod Dragana Đilasa i stranih ambasada ogrnut plaštom novčanica, Miloš Jovanović je velemajstor u ljubljenju skuta secesionistima, zagovornicima politike "manja Srbija - veći bankovni račun". Koštuničin sledbenik je od svog političkog tvorca nasledio fenomen neobaveštenosti, ali je novi šef (Đilas) u njemu otkrio talenat da i za sitninu laje - uslovni refleks. Svaka njegova izgovorena reč se meri Đilasovim nulama, dok se njegova politika meri nulom.

Aleksandar Vučić je od Srbije stvorio zemlju koja uprkos svim izazovima vodi odgovornu ekonomsku politiku čiji je deo podizanje životnog standarda stanovništva. Naš put je EU, sve njene vrednosti i mogućnosti koje daje, ali sa čvrstim stavom koji je bez kompromisa kada je u pitanju celovitost zemlje. Jovanoviću, pitanje KiM naspram EU odgovoran državnik Aleksandar Vučić ne meri vagom ambasada uprkos teškom i zahtevnom decenijskom problemu za koji si u politici sklapanja primirja i slobode sa teroristima i sam odgovoran.

Miloše, dok obijaš pragove ambasada znaj da je politika tvojih koalicionih partnera ostavila polomljene pragove na prugama, kratere po putevima kojim se konjskom zapregom polomljenih točkova u EU ne ide, slažeš se.

Jovanov, Petković, Bakarec su izabrali Vučićeve nove auto-puteve, nove škole, moderne bolnice, nove fabrike i brze pruge moderne srpske železnice koja putuje ka EU sa neizostavnim vagonom KiM.

Svako bira svoj put. Vi ste  izabrali: neko konja neko zapregu 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike