Orlić odgovorio Đilasu: Nije smeo da bude nosilac liste kojom gazduje, "samo" je kandidat na njoj

10.11.2023

13:00

0

Pobeći će iz Skupštine brzinom munje, ali tek pošto ponovi da za njega: "KiM suštinski nije više deo Srbije"

Orlić odgovorio Đilasu: Nije smeo da bude nosilac liste kojom gazduje, "samo" je kandidat na njoj
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik  Narodne skupštine Vladimir Orlić reagovao je na svom Tviter profilu na sramnu izjavu Dragana Đilasa da za njega "KiM suštinski nije više deo Srbije".

- Opet Đilas nije smeo da bude nosilac liste kojom gazduje, "samo" je kandidat na njoj. Iz iskustva 2014. kad je bio poslanik: pobeći će iz Skupštine brzinom munje, ali tek pošto ponovi da za njega: "KiM suštinski nije više deo Srbije". Uz aplauz partnera: DSS, Dveri, Zavetnika, POKS? - napisao je na svom Tviter nalogu predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić. 

 

 

Podsetimo, lider SSP Dragan Đilas odlučio je da poslanika Radomira Lazovića, večitog studenta na Poljoprivrednom fakultetu, kandiduje za premijera Srbije.

A taj čovek koji se našao na prvom mestu na takozvanoj opozicionoj izbornoj listi „Srbija protiv nasilja“ dobijao je novac od Hakija Abazija, doskorašnjeg zamenika Aljbina Kurtija da radi protiv Srbije.

Antonio Ahel/ATA Images
 

 

Lazović koji sada hoće na čelo Vlade je u vreme dok je bio vođa protesta „Ne davimo Beograd“ preko svog udruženja „Mikro Art“ uzimao je pare od Abazija koji je u tom momentu bio direktor „Rokfeler fondacije“ za Zapadni Balkan.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike