Pravac Evropa ili pravac Rusija?! Ideologija nije bitna, Obradović misli samo na fotelju!

10.11.2023

19:50

0

Kada se sagleda Obradovićeva politička biografija, jedno je sasvim sigurno: bitna mu je fotelja, a za ideologiju ne haje uopšte

Pravac Evropa ili pravac Rusija?! Ideologija nije bitna, Obradović misli samo na fotelju!
Rusija ili Evropa - Copyright Printscreen

Kandidat Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, Vladimir Obradović, ne haje mnogo za ideologoiju. On ideologiju "menja kao čarape" ili bi mogli da kažemo, "fotelja vrti gde ideologija neće".

Tako je Obradović, pre nekoliko godina bio savetnik ministra u Vladi Ane Bnrabić, Nenada Popovića.

Kao što je opšte poznato, Popović je pobornik Rusije, tako da možemo reći da je i Obradović u tom periodu bio "rusofil".

Međutim, ta ideologija ga je držala sve do sada, kada je postao kandidat Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda.

Od tog trenutka, izrazoti rusofil postaje otvoreni evropejac i bori se za "pravac Evropa".

Dakle, čim mu je Đilas ponudio fotelju ukoliko dobiju izbore, ideologiju je bacio pod noge, i našravio zaokret od 180 stepeni.

Rusija šta je to? Kakva Rusija, sada Evropa i samo Evropa.

Lepo je nedavno i Ana Brnabić okarakterisala Obradovića na mrežama.

- Nemojte da ste takvi, čovek bio savetnik ministra Nenada Popovića. Za savetničku naknadu bio "Pravac Rusija", za Đilasovu "Pravac Evropa". Što bi njegov kolega rekao "luta beba"... E, ali to nećete naći u tekstu na N1 "Ko je Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Bgd?" - odgovorila je Brnabićeva.

Kada se sagleda Obradovićeva politička biografija, jedno je sasvim sigurno: bitna mu je fotelja, a za ideologiju ne haje uopšte. Jer kako drugačije objasniti da je neko sa puno poštovanja gledao premijerku Anu Brnabić dok je savetovao jednog od njenih ministara, predstavljao se kao rusofil i patriota, a sada sa puno žara napada vlast koje je i sam bio deo i poručuje da treba da okrenemo leđa Rusiji!?

Obradović je više puta pokazao da njegove reči ne vrede ništa, a na građanima je da odluče da li takav čovek može da donese bilo šta dobro Beogradu.  

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike