Fantomski stanari u glavi Zorana Lutovca!

10.11.2023

19:05

0

Sandra Božić žestoko odgovorila Lutovcu

Fantomski stanari u glavi Zorana Lutovca!
Zoran Lutovac - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac u nedostatku političkog programa opozicije, počeo je sa politikom napada na vlast, a ovoga puta je posegao za najnovijom laži "fantomskim stanarima".

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić odgovorila je Zoranu Lutovcu.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

"Jedini fantomski stanari u slučaju Zorana Lutovca nalaze se u njegovoj glavi, pošto mu očigledno svako malo došaptavaju svakojake gluposti na uho. To je naviklo da se izbori kradu i prekraja izborna volja, pa mu je prosto neobično kada premijerka Ana Brnabić sve potanko objasni otklanjajući svaku sumnju. Jasno je da se radi o spolja plaćenoj kampanji, kako bi se bacila sumnja na izbornu volju građana. Na taj način smatraju da će sutra moći da pozivaju građane na neki novi Majdan, samo u Srbiji.  

Država nakon 2012. godine jedino sudeluje u slučajevima koji su otklonili prostor za izborne malverzacije po zakonima koje su krojili predstavnici bivšeg režima. Međutim dok su bili na vlasti nije im smetalo ništa, jer su tada neometano mogli da pljačkaju i podvaljuju građanima.

Antonio Ahel/ATA Images
 

Ovakav bes vođen je možda i činjenicom da mu se stranka deli na atome dok ga napuštaju i najbliži saradnici. S druge strane, njegova pozicija na izbornoj listi ne kotira se baš najbolje pa se trudi da što jače laje, ne bi li mu gazda Đilas dobacio kosku ili udomio u nekoj od svojih firmi za pranje novca.

Međutim, ne čini mi se da njegova stranka uživa poverenje kod Đilasa s obzirom da je sa 73 predloga na njegovoj listi prethodne godine, spao na svega 17, od toga jedva tri prolazna.

Mesta za nervozu u njihovim redovima svakako ima, ali tu je i strah od građana koji  dobro pamte sve “tekovine” lopovske politike koju su sprovodili ostavljajući ljude na ulicama i bez posla, gladne porodice, zatvorene fabrike i razvaljenu državu.

Voleli bi da preko ulice dođu na vlast misleći da će na taj način Srbija stati i vratiti se u period kada su je on i njemu slični doveli do bankrota. Sigurna sam da građani to neće dozvoliti i da će nastaviti da podržavaju politiku Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nemamo vremena za još jednu vladavinu bivšeg režima koji je devastirao zemlju, svima je jasno da Srbija ne sme da stane."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike