Smeta im pesma jer ih je pogodila istina! Svaki dan lažu o drugima, a boli ih istina o sebi! (VIDEO)

20.10.2023

09:01

0

Ovo je samo podsetnik na mračno vreme dok je opozicija bila u svojim željenim foteljama -jesu masno lagali i jesu krali, kao što kaže pesma

Smeta im pesma jer ih je pogodila istina! Svaki dan lažu o drugima, a boli ih istina o sebi! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

"Stari dripci i lopine podižu se iz prašine, traže šansu da dopune džepine...", tako počinje pesma koja je izazvala haos na mrežama jer je narod očigledno prepoznao istinu!

Naime, numera je i te kako ogolila opoziciju i otkrila pravu nameru i želju - da pokradu građane ove zemlje i rade za tuđe interese.

Ovo je samo podsetnik na mračno vreme dok je opozicija bila u svojim željenim foteljama -jesu masno lagali i jesu krali, kao što kaže pesma.

Ipak, čini se da liderima opozicionih stranaka nimalo nije prijalo da čuju istinu, jer je i sami retko govore. 

Tajkunski mediji osudili su autora pesme i, naravno, ponovo optužili predsednika Aleksandra Vučića i vladajuću partiju da su pesmu pustili u etar.

 

 

U nesreći potražili spas

Ujedinjenje opozicionih stranaka pod parolom "Srbija protiv nasilja" dokazalo je da su protesti čisto politički i da je jedini cilj istih da se vrate na vlast.

Stihovi "ne čuju se kad je tvrdo, al pokreću svoje krdo, u nesreći da potraže spas" jasno ukazuju na činjenicu da je plaćenička opozicija iskoristila majske tragedije da bi se dokopala vlasti nasilnim putem, a sve pod parolom da se protiv istog bore.

 "Bitka ko je junak veći dok likuju na nesreći među sobom bore se za vlast"!

Ipak, vreme je pokazalo da protesti protiv nasilja nemaju nikakve veze sa empatijom prema majskim tragedijama u "Ribnikaru" i Mladenovcu, već da je želja za foteljom snažnija od svega.

Novac i strani interesi

Oprečni stavovi i politička opredeljenja više im nisu važni - cilj je da se ruši sistem i da se Srbija ponovo gurne u mrak.

 Smeta im predsednik koji je od Srbije napravio politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima to nije bitno, dokle god mogu da pune svoje džepove, jer rade za strane interese.

Samo slaba Srbija, kakva je bila za vreme "žutih" predala bi Kosovo i Metohiju,uvela sankcije Rusiji i odrekla se Republike Srpske. 

Nije više važno da li je neko desničar ili levičar, ne postoji program i plan, već isključivo želja da se ponovo uzima, krade i bogati!

Pokazalo se da protesti protiv nasilja nemaju nikakve veze sa empatijom prema majskim tragedijama u "Ribnikaru" i Mladenovcu, već da je želja za foteljom snažnija od svega.

Ljudi su prozreli o čemu se radi, a oni nastavljaju da šetaju i govore o nasilju, iako isto čine svake subote blokirajući puteve i mostove.

Ovom naizgled šaljivom pesmom rečena je jedna velika istina i zbog toga ih tako i boli, ali u srpskom narodu ne vlada amnezija.

Naprotiv, nije se zaboravio njihov komforan život, stanovi i skupa kola sa jedne strane i bankrot države sa druge.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike