Lažni patriota Jovanović pred Boška i Milicu postavio dva uslova: Hoću da budemo vlast sa Đilasom, Marinikom, Ćutom, Dobricom i Aleksićem!

19.10.2023

15:17

0

"Do sada nije došlo do jedne liste desnice zbog nepostizanja dogovora oko saradnje sa proevropskom opozicijom nakon izbora u cilju razvlašćivanja Aleksandra Vučića", rekao je Jovanović

Lažni patriota Jovanović pred Boška i Milicu postavio dva uslova: Hoću da budemo vlast sa Đilasom, Marinikom, Ćutom, Dobricom i Aleksićem!
Obradović, Đurđević Stamenkovski i Jovanović - Copyright ATAImages/M.K./Antonio Ahel 24sedam/Katarina Mihajlović

Lider DSS Miloš Jovanović više ne krije da je u ratu sa svima koji diraju njegovu proukrajinsku, NATO opoziciju!

On je nekadašnjim partnerima, lideru Dveri i predsednici Zavetnika Bošku Obradoviću i Milici Đurđević Stamenkovski poručio da želi da formiraju vlast sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom, potpredsednicom ove partije Marinikom Tepić, liderom Ekološkog ustanka Aleksandrom Jovanovićem Ćutom, predsednikom Zeleno-levog fronta Dobricom Veselinovićem i liderom Narodnog pokreta Srbije Miroslavom Aleksićem.

Jovanović je na današnjoj konferenciji poručio da "do sada nije došlo do jedne liste desnice zbog nepostizanja dogovora oko saradnje sa proevropskom opozicijom nakon izbora u cilju razvlašćivanja Aleksandra Vučića".

Pexels/Antonio Ahel/ATA Images
 

On je pred Boška i Milicu postavio dva uslova: da nema nikakve saradnje sa vlašću ni na jednom nivou i da takozvana desnica svuda gde može sarađuje sa proevropskom opozicijom.

- Mislim da sam jasan jer ne želim više da trpim nedžentlmenske postupke, perfidne mehanizme i politikanstvo kojim se nikada nisam bavio - rekao je lider Novog DSS otvoreno prozivajući kolege iz tzv. desnice.

Podsetimo, Jovanović je u gostovanju u "Utisku nedelje" na tajkunskoj televiziji Novoj S obelodanio je da je postao potrčko predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa!

- Ja jedno samo ne mogu da pričam u kampanji: "Da ovi odu, da se oni ne vrate". Ne što nešto puno volim gospodina Đilasa, ja sam njemu bio opozicija i u 90 odsto tema ćemo imati najveći teorijski i pratkičan sukob. I to nije problem. Ali hoću da mogu da raspravljam sa svima o demokratskom, normalnom društvu gde država nije zarobljena. Što se mene tiče, samo prvi deo te rečenice "da ovi odu" je danas značajan - rekao je Jovanović dok se Đilas smeškao pored njega.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike