Vandalsko ponašanje poslanika: Ćuta prekidao konferenciju poslanika SNS u Skupštini (VIDEO)

19.10.2023

15:30

0

Autor: 24sedam

Jovanović je pokušao da prekine konferenciju za medije poslanika Srpske napredne stranke (SNS) u holu zgrade parlamenta

Vandalsko ponašanje poslanika: Ćuta prekidao konferenciju poslanika SNS u Skupštini (VIDEO)
Aleksandar Jovanović Ćuta - Copyright Printscreen/RTS2

Samozvani ekolog i poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta, koji je bio među najglasnijima kada je opozicija pokušavala da opstruiše sednicu Skupštine Srbije na kojoj se usvajao državni budžet, nastavio je da se iživljava u parlamentu!

Jovanović je, naime, danas pokušao da prekine konferenciju za medije poslanika Srpske napredne stranke (SNS) u holu zgrade parlamenta!!!

"Pogledajte kako Ćuta pokušava da prekine konferenciju za novinare poslanika SNS. Ovo nećete videti u Šolakovim medijima, niti ćete čuti osudu vandalskog ponašanja jednog, nažalost, poslanika", objavljeno je na Instagramu poslanika SNS.

 

 

 

Aleksandru Jovanoviću Ćuti nije strano ovakvo nasilničko ponašanje. On je tokom jednog od slabo posećenih protesta dela opozicije uputio uvrede na račun tužilaca, a onda im i zapretio odmazdom ako dođe na vlast.

- Tužilaštvo je institucija u kojoj vlada najveća prostitucija! Svi oni koji misle da će biti zaboravljeni kad dođe do smene vlasti, moja poruka je da sigurno neće - zapretio je tada Ćuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike