Petković danas o optužbama iz Prištine, iznosi dokaze koji pobijaju njihove laži

02.10.2023

08:45

0

Autor: I.K.

Povodom događaja na KiM, ali i laži prištinskih vlasti, danas će se oglasiti ministar Vučević, general Mojsilvić, kao i predsednik Vučić

Petković danas o optužbama iz Prištine, iznosi dokaze koji pobijaju njihove laži
Copyright Tanjug printscreen

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće danas konferenciju za medije na kojoj će govoriti o dokazima koji pobijaju laži Prištine.

Konferencija će biti održana u 10 sati u Palati Srbija, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović održaće takođe danas konferenciju za medije u Domu Vojske Srbije na kojoj će biti demantovane laži koje je izrekao ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjaj Svečlja. Konferencija počinje u 12 sati, navedeno je u saopštenju Ministarstva odbrane.

Najavljeno je i da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u emisiji "Ćirilica" takođe izneti činjenice koje će baciti novo svetlo na sve događaje. 

Prištinski ministar Dželjalj Svečlja optužio je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra odbrane Miloša Vučevića i načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića da su učestvovali u pokušaju "aneksije severa Kosova", preneli su prištinski mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike