Zorana Mihajlović na sve načine hoće da se dokopa fotelje! Njen pomoćnik moli za glasove, a za njega se vežu samo skandali!

26.09.2023

18:12

0

Zoran Ilić već nedeljama ide po Srbiji i moli za glasove sa kojima bi mogao da se vrati na poziciju u Inženjerskoj komori Srbije

Zorana Mihajlović na sve načine hoće da se dokopa fotelje! Njen pomoćnik moli za glasove, a za njega se vežu samo skandali!
Zorana Mihajlović i Zoran Ilić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Bivša ministarka Zorana Mihajlović na sve načine pokušava da se opet dokopa fotelje, i to ovoga puta ne lično, već preko svoje desne ruke i glavnog savetnika Zorana Ilića.

Zoran Ilić bio je predsednik Privremene uprave u Inženjerskoj komori Srbije od 2019. do 2021. godine, dok je Zorana Mihajlović bila na čelu ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture. 

Nakon toga što nije dobila fotelju u novoj vladi Zorana je počela da priča loše o državi, čiji je deo do juče bila. Nakon što je ostala bez pozicije "povukla" je određene ljude sa sobom kako bi osnovala stranku i pokušala da se dokopa vlasti. 

Pre samo nekoliko dana udarila je direktno na sopstvenu zemlju i ismevala govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama.

Ipak, dok ona vređa sopstvenu državu i sve institucije, njena desna ruka i najbliži saradnik u tim trenucima ponovo pokušava da se dokopa fotelje, i to ni manje ni više, nego ponovo u Inženjerskoj komori Srbije.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Zoran Ilić već nedeljama ide po Srbiji i moli za glasove sa kojima bi mogao da se vrati na poziciju u toj državnoj instituciji. Ali, ni to ne bi tako veliki problem, da Ilić ima kvalifikacije da se nađe na takvoj poziciji. 

- Njegovo obrazovanje veoma je osporavano, zato što niko nije imao uvid u njegovo obrazovanje, osim toga što se hvalio kako je završio nekakav fiktivan fakultet na Banovom brdu - kaže izvor za Informer koji dodaje: 

- U Inženjerskoj komori Srbije ostao je upamćen i po tome što je "prisvojio" najnoviji lap top u vrednosti od 1.500 evra i nikada ga nije vratio.

Takođe, pisalo se i da je kao pomoćnik ministarke Mihajlović bio u vanbračnoj zajednici sa tadašnjom državnom sekretarkom Jovankom Atanacković, zbog čega je Agencija za sprečavanje korupcije obavestila ministarstvo na čijem je čelu Mihajlovićeva da je pokrenula postupak provere ispunjenosti uslova za pokretanje procesa zbog povrede Zakona o sprečavanju korupcije.

Ovo je samo još jedan dokaz da Zorana Mihajlović sa svojim savetnicima ne mari za građane Srbije, niti je ikad bila zainteresovana za dobrobit Srbije, već je samo interesuju fotelja i državne jasle! 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike