Sramotna kampanja protiv patrijarha Porfirija: Opozicioni mediji uz Zoranu Mihajlović udarili na poglavara SPC! (FOTO)

13.05.2023

19:15

0

Jasno je da Zoranu i dalje strašno boli što što je ostala bez fotelje

Sramotna kampanja protiv patrijarha Porfirija: Opozicioni mediji uz Zoranu Mihajlović udarili na poglavara SPC! (FOTO)
Zorana Mihajlović - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Nekadašnja ministrka Zorana Mihajlović sramno se ustremila na njegovu svetost patrijarha Porfirija.

Opozicioni medij obršili su se sada i na Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) svojom medijskom hajkom na Patrijarha srpskog gospodina Porfirija.

Udarna pesnica ovog napada nije bio niko drugi do nekadašnja ministraka Mihajlović, koja ne bira reči kako bi što više unizila Srbiju, SPC i pratrijarha lično.

Jasno je da Zoranu i dalje strašno boli što što je ostala bez fotelje, a kao što je odavno poznato zagrljaj utehe pronašla  je u tajkunskim medijima, odakle može  do mile volje i bez ustručavanja da udara i gazi sve što je srpsko i sveto.

Teror nad građanima se nastavlja

Podsetimo, opozicija juče nije imala milosti ni prema građanima Srbije, a pre svega građanima Beograda koji su preživeli pravi košmar zbog njihovog samozvanog protesta "protiv nasilja". 

Najpre, deo opozicije se ponašao toliko bahato da je mimo svih zakonskih propisa blokirao "Gazelu", što je stvorilo ogromne gužve na svim glavnim saobraćajnicama i dodatno uznemirilo i iznerviralo građane. 

 Iza svega se krio perfidan pokušaj opozicije da zasedne u fotelje, s' obzirom na to da ne mogu da pređu ni izborni cenzus, pa pokušavaju da se domognu vlasti putem nasilja na ulicama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike