"Najgori su oni što pljuju korito iz kog su pili": Predsednik o "botovima" i kritikama Zorane Mihajlović

13.07.2023

22:48

0

Vučić kaže da oni koji ga kritikuju, i svakog dana prete njegovoj deci nisu botovi, ali da svi koji oni drugačije misle su botovi

"Najgori su oni što pljuju korito iz kog su pili": Predsednik o "botovima" i kritikama Zorane Mihajlović
Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras, odgovarajući na kritike bivše ministarke Zorane Mihajlović oko kampanje "Ja sam bot", rekao da se ne radi o novcu, i da država pomaže deci.

- Najgori su oni koji pljuju u korito iz kog su vodu pili. Ljudi to sami vide, ne moram ništa ni da kažem - rekao je predsednik.

Vučić kaže da oni koji ga kritikuju, i svakog dana prete njegovoj deci nisu botovi, ali da svi koji oni drugačije misle su botovi.

Printscreen/Pink
 

Kaže da, ako su botovi i on "glupani i tupani", kako bi tek političke protivnike pobeđivao na izborima da nije "glupan i tupan".

- Kakvi ste tek vi ako vas ja rasturam na svim izborima. Pogledajte se u ogledalo, i pokažite malo poštovanja prema drugima - rekao je Vučić.

On ističe da su neki od takozvanih "botova" angažovani u stranci, a da neki nisu.

- Šta znači priča o botovima SNS, šta je tačno problem s tim, naravno da postoje oni koji podržavaju SNS i oni koji je ne podržavaju. SNS nije nikada dugovao pare nikome, dinara jednog ne dugujemo. Kako smo se ponašali u državi, tako smo se ponašali i u stranci - kazao je predsednik Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike