Cepa se Narodna stranka! Ivić: Opasan potez Aleksićevih pristalica

03.08.2023

19:37

0

Biti na čelu izvršnog odbora i kandidovati se za predsednika stranke jednostavno nije pošteno - navela je ona

Cepa se Narodna stranka! Ivić: Opasan potez Aleksićevih pristalica
Narodna stranka - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Narodna stranka na čijem čelu je Vuk Jeremić u bliskoj budućnosti mogla bi da se podeli.

To je ocenila Sanda Rašković Ivić, potpredsednica partije komentarišući skup koji su za nedelju na Oplencu zakazale pristalice Miroslava Aleksića.

- Nedeljni skup na Oplencu onih koji podržavaju Miroslava Aleksića, na čelu sa njim opasan je potez. Taj potez sluti na otcepljenje upravo onih u stranci koji se protive fer izbornom procesu i koji bi, podozrevam, želeli da menjaju DNK stranke koji se sastoji od demokratsko-građanskog i nacionalnog i to na uštrb nacionalnog. A način na koji to rade, ne vidim da je demokratski - rekla je Ivić za tajkunske medije.

Printscreen
Sandar Rašković Ivić

Odgovarajući na tvrdnje Aleksića i njegovih pristalica da je u toku izborni inženjering kako Aleksić ne bi pobedio na stranačkim izborima, Ivićeva tvrdi da je istina suprotna.

- Biti na čelu izvršnog odbora i kandidovati se za predsednika stranke jednostavno nije pošteno. Ne možete sedeti u žiriju koji bira pesmu sa kojom se takmičite. Do sada je novi predsednik IO gospodin Slobodan Doklestić, oko svih odluka IO bio neutralan ne pretežući ni na čiju stranu - rekla je Ivić.

Podsetimo, rat u Narodnoj stranci izbio je nakon što je Aleksić najavio da ulazi u trku za predsednika, nakon čega je Jeremić raspustio Izvršni odbor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike