Aleksić prodao stranku Jeremiću, pa bi sad da otima ono što je debelo naplatio - Tviteraši osuli paljbu po Narodnoj stranci

03.08.2023

10:26

0

Sukob u Narodnoj stranci između Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića u punom je jeku

Aleksić prodao stranku Jeremiću, pa bi sad da otima ono što je debelo naplatio - Tviteraši osuli paljbu po Narodnoj stranci
Copyright M.K./ATAImages

Rat između Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke i Miroslava Aleksića, potencijalnog kandidata na unutarstranačkim izborima ulazi u novu fazu.

Naime, na društvenoj mreži Tviter među korisnicima ove mreže, provlače se komentari da Miroslav Aleksić nije prodao stranku Jermiću i uzeo veliki novac za to, on nikada ne bi mogao da formira zasebnu stranku, a sada čak i otima ono za šta je uzeo pare.

Twitter printscreen
 

 

- Nisam ni za koga u NS i mislim da je cepanje partije glupost, ali to je toliko puta viđeno na srpskoj političkoj scceni. Međutim, da Aleksić nije prodao stranku Jeremiću, ovaj nikada i nikako ne bi mogao da formira zasebnu stranku - glasi jedan od tvitova.

- U sukobu Aleksić - Jeremić, podržavam Jeremića. Znam da nije populatno ovde, ali who cares. Miki prodao stranku Vuku, Vuk ulagao u stranku i sad bi Miki da preuzme. Važi. Ne treba sarađivati sa bivšim koalicionim partnerima SNS-a. Nikada - napisala je druga korisnica.

Twitter printscreen
 

 

- Da budemo do kraja iskreni i Miki Aleksić je imao stranku registrovanu u 2015. godini pod imenom Narodni Pokret Srbije. I on je proda stranku Jeremiću. Da li je osim mesta potpredsednika dobio novac ne znam ali sam ubeđen u to. Međutim Miki je prevazižao Vuka žestoko - napisao je još jedan korisnik pomenute mreže.

Sukob u Narodnoj stranci između Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića u punom je jeku, a tviteraši poručuju da je za novonastalu situaciju i osipanje Narodne stranke kriva pohlepa Aleksića kojom je otrovao i podelio partiju.

Twitter printscreen
 

 

- Aleksić mu je prodao svoju stranku i uzeo novce i dobio poziciju. Vuk nije očekivao da će kad mu je već platio morati i da brani stranku od njega - napisao je još jedan korisnik Tvitera.

Podsetimo, rat u Narodnoj stranci između pristalica Jeremića i pristalica Aleksića započeo je kada je Aleksić obelodanio da je spreman da se kandiduje za predsednika.

Twitter printscreen
 

 

Od tada traje prava sapunica u toj partiji, a gotovo da ne prođe ni dan da neko od članova ili funkcionera ne doda ulje na vatru na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike