Novi raskol u opoziciji, Gajić udara na DS: Što niste zvali?!

01.08.2023

20:49

0

Sukob unutar Narodne stranke, koji je obeležio političku scenu u Srbiji tokom jula, sada se proširio i na opoziciju

Novi raskol u opoziciji, Gajić udara na DS: Što niste zvali?!
Vladimir Gajić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Sukob unutar Narodne stranke, koji je obeležio političku scenu u Srbiji tokom jula, sada se proširio i na opoziciju. Vladimir Gajić, pravni savetnik u Narodnoj stranci, koji je podržao predsednika Vuka Jeremića u sukobu sa Miroslavom Aleksićem, otvorio je novi front u opozicionom ratu kritikujući ostatak opozicije.

Gajić je kritikovao ostatak opozicije zbog organizovanja konferencije za novinare povodom godišnjice konstituisanja 13. saziva Narodne skupštine, pri čemu su zaboravili da pozovu predstavnika Narodne stranke.

- KZN narodnih poslanika poslaničkih grupa Demokratska stranka - DS; PRAVAC EVROPA - SSP, PSG, PREOKRET, SLOGA; Narodna stranka; ZELENO - LEVI KLUB, NE DAVIMO BEOGRAD, MORAMO i MORAMO - ZAJEDNO, povodom godišnjice konstituisanja 13. saziva NSRS - navodi se na zvaničnom Tviter nalogu Demokratske stranke, na šta je reagovao Gajić.

 

 

Opozicioni sukobi unutar Narodne stranke započeli su kada se Miroslav Aleksić kandidovao za predsednika te stranke. Aleksić je pokušao da se predstavi kao novo lice na političkoj sceni, ali mnogi pažljivi posmatrači političke situacije u Srbiji prepoznaju ga kao deo kadra Mlađana Dinkića.

Ova situacija ukazuje na napetosti unutar opozicije u Srbiji, što može uticati na njihove političke strategije i planove za budućnost.

Bonus video:

Tanjug

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike