Tražili smenu Gašića, pa ne dolaze na sednice: Nastavlja se bahatost opozicije

22.06.2023

11:21

0

Oni koji su tražili i sednicu, i raspravu o ministru Bratislavu Gašiću - prestali skoro uopšte i da se pojavljuju

Tražili smenu Gašića, pa ne dolaze na sednice: Nastavlja se bahatost opozicije
Copyright RTS 2 printscreen

Na današnjoj sednici Skupštine u utvrđivanju kvoruma na početku radnog dana učestvovalo je samo 18 poslanika opozicije?!

Oni koji su tražili i sednicu, i raspravu o ministru Bratislavu Gašiću - prestali skoro uopšte i da se pojavljuju.

Kvorum od 100 poslanika opet obezbedila većina, uz još desetak opozicionih poslanika prisutnih u sali, koji nisu ubacili kartice. Miroslav Aleksić, koji je inače ovlašćeni predstavnik svih koji su tražili raspravu, kao i juče - nije se ni pojavio u sali.

Da u njegovoj Narodnoj stranci nije sve kako treba, vidi se i na osnovu prisustva ostatka njihove poslaničke grupe: došlo ih je jutros ukupno dvojica (od 12 poslanika NS ukupno).

Mada se ni ostatak opozicije nije proslavio: praktično ni iz jedne grupe nije došlo više od 2-3 poslanika. Dveri nisu uopšte učestvovale u davanju kvoruma. Tepić, Zelenović, Lazović i mnogi drugi - takođe se nisu ni pojavili.

Kako dani odmiču, sposobnost bivšeg režima da se otvoreno smeje u lice gradjanima Srbije, njihov već potpuno neskriveni sebičluk i bahatost, postaju samo - sve bezobzirniji. I sve je očiglednije: da ih je bas briga za bezbednost, decu, "borbu protiv nasilja" i sve druge priče kojima su udavili i sami sebe.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike