Srbi iz Zvečana najurili Ćutu i Aleksića: Opozicija posle jedne tragedije sa ubijenom decom pokušala da prisvoji još jednu nesreću (VIDEO)

20.06.2023

14:08

2

Mi ne želimo vašu podršku nego podršku predsednika, uzviknuli su Srbi opozicionarima

Srbi iz Zvečana najurili Ćutu i Aleksića: Opozicija posle jedne tragedije sa ubijenom decom pokušala da prisvoji još jednu nesreću (VIDEO)
Copyright Printscreen

Srbi iz Zvečana najurili su danas potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića i njegovog saputnika Aleksandra Jovanovića Ćutu koji su došli danas da pokušaju da, posle tragedija na Vračaru i u Mladenovcu, izvuku neki jeftin politički poen i na muci srpskog naroda koji nedeljama protestuje zbog Kurtijevog terora.

Dvojica opozicionara su prvo imali specijalan tretman prilikom prelaska administrativne linije, što nedvosmisleno ukazuje na to da Aljbin Kurti i separatistički režim u Prištini sa simpatijama gledaju na opoziciju iz Beograda.

Međutim, kada su se Aleksić i Ćuta pojavili među Srbima, taj doček nije bio nimalo topao kao onaj od strane policije tzv. države Kosovo.

Naime, mnoštvo građana Zvečana glasno je negodovalo zbog dolaska opozicionara koji baš u trenutku kada teroristički režim Aljbina Kurtija svakodnevno hapsi Srbe i prebija srpsku decu, oni pokušavaju da dodatno oslabe poziciju naše zemlje protestima koji imaju za cilj pokretanje obojene revolucije.

- Mi ne želimo vašu podršku nego podršku predsednika – uzviknula im je jedna žena, dok je drugi muškarac poručio:

- Ovde je narod koji samo želi da uđe da radi u opštinu. Ti si u narodu poznat kao Ćuta i tebe narod vidi kao nekog političkog predstavnika. Zašto si došao danas ovde? Idi na most, idi bilo gde tamo slikaj se, daj izjave, daj intervjue, ali nemoj ovde... Ovaj narod ima muku veliku!

Neki od nezadovoljnih Srba su ih kritikovali i za njihovo loše postupanje u vreme kada su „oni bili vlast“

- Pustili ste Kurtija iz zatvora, a Miloševića poslali u Hag – uzvikivala je jedna žena, dok su se Ćuta i Aleksić pognutih glava povlačili.

S obzirom kakav doček su im priredili Kurtijevi policajci, opozicionari iz Beograda bi možda trebalo da odu do Prištine i da tamo okušaju sreću. Doček će sigurno biti srdačniji nego u sredinama na Kosmetu gde su Srbi uspeli da opstanu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike