Opozicija želi krv na srpskim ulicama! Iz Ukrajine pozivaju na političke proteste u Beogradu (VIDEO)

08.06.2023

13:37

0

Ovakav poziv na proteste i upotrebu nasilnih sredstava samo pokazuje koliko je delu opozicije zaista stalo do borbe protiv nasilja

Opozicija želi krv na srpskim ulicama! Iz Ukrajine pozivaju na političke proteste u Beogradu (VIDEO)
Copyright Printscreen

Aleksandar Olenik, poznat kao lobista za uvođenje sankcija protiv Rusije i zagovornik nezavisnosti lažne države Kosovo, pozvao je na političke proteste opozicije u Beogradu, direktno iz Kijeva, sa trga Majdan gde se svojevremeno odigrala obojena revolucija i nasilna promena vlasti u Ukrajini. 

- Evo nas, u Ukrajini, u Kijevu na trgu Majdan... Ovde ćemo biti nekoliko dana i odavde vas pozivamo na sutrašnja proteste protiv nasilja u Beogradu. Samo da znate, ništa nije slučajno - rekao je Olenik i time još jednom definitivno otkrio stvarne ciljeve opozicije u Srbiji.

I baš dok se Srbija suočava sa strahovitim pritiscima, predstavnici opozicije su otišli u Ukrajinu da se lično uvere na koji način se najbolje uništava sopstvena zemlja i da isti recept primene i kod nas, ne bi li i mi zaratili sa pola sveta.

Podsetimo, Majdan u Ukrajini bio je obeležen nasiljem i gubitkom više stotina života, a sve je rezultiralo jednim od najkrvavijih sukoba u Evropi posle Drugog svetskog rata. 

Ovakav poziv na proteste i upotrebu nasilnih sredstava samo pokazuje koliko je delu opozicije zaista stalo do borbe protiv nasilja. Krijući se pod maskom žalosti za ubijenom decom u dva masakra početkom maja, oni sada otvoreno pozivaju na nasilnu revoluciju u Srbiji!

Kakvu poruku opozicija šalje svom narodu? Nakon Olenikovih reči o tome da “ništa nije slučajno”, odgovor postaje sve jasniji. Sa mesta jedne krvave revolucije poručuju da žele nešto slično i u Srbiji, kao da je našem narodu bilo malo stradanja u prethodnih tri decenije! 

Reči Aleksandra Olenika nose sa sobom zloslutnu poruku da postoje oni koji priželjkuju, i aktivno rade na tome, da Beograd doživi svoju verziju Majdana, gde bi krv trebalo da potekne ulicama srpske prestonice, samo kako bi deo opozicije, koji je vladao u mračnom periodu od 2000. do 2012. godine, ponovo zaseo u fotelje i nastavio svoj nečasni posao pljačke i rasprodaje Srbije.

I albanski lobista sanja Majdan u Srbiji

Zanimljivo da je austrijski ekonomista Ginter Felinger, albanski lobista i predsednik nevladinih organizacija za proširenje NATO-a, putem Tvitera više puta uputio poziv na nasilnu revoluciju u Srbiji.

Felinger je još u maju na svom Tviter nalogu napisao:

Printscreen/Twitter
 

- Da za srpski Majdan, da za rušenje Vučića, da za kraj ruske Srbije, da za evropsku Srbiju.

On se na istu temu oglasio i pre dva dana kada je napisao:

- Vreme je za Majdan u Srbiji!

Printscreen/Twitter
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike