Fašista Dušan Teodorović bi da proteruje neistomišljenike: Opozicija otvoreno poziva na formiranje logora (VIDEO)

25.05.2023

16:49 >> 17:01

0

Iako su liberalima konstantno “puna usta” ljudskih prava i sloboda, oni istovremeno redovno pozivaju na linč i primenu fašističkih metoda u obračunu sa svojim neistomišljenicima

Fašista Dušan Teodorović bi da proteruje neistomišljenike: Opozicija otvoreno poziva na formiranje logora (VIDEO)
Dušan Teodorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Opozicioni aktivista, akademik Dušan Teodorović, samo je jedan u nizu opozicionara koji prethodinih dana otvoreno poziva na primenu fašističkih metoda u obračunu sa njegovim neistomišljenicima.

Naime, on je gostujući na prozapadnoj, tajkunskoj televiziji Novoj S rekao da bi voleo da svoje neistomišljenike protera iz naseljenih mesta.

- Ja ne znam da li lustracija predviđa mogućnost da se nekome da zabrana prilaska naseljenim mestima sa više od 1000 stanovnika, nešto tako – kazao je Teodorović.

Šta to zaista znači, objasnio je njegov istomišljenik iz opozicije Slobodan Georgiev.

- Sve ćemo mi vas u logore – poručio je on svojevremeno prolazeći pored pristalica Srpske napredne stranke.

Dakle, iako su liberalima konstantno “puna usta” ljudskih prava i sloboda, oni istovremeno redovno pozivaju na linč i primenu fašističkih metoda u obračunu sa svojim neistomišljenicima. 
Za tako nešto oni bi na Zapadu, koji toliko hvale, odavno završili u zatvoru na dugogodišnjoj robiji. Na primer, u Nemačkoj koja im je jedan od primera savršene države po njihovoj meri, zabranjeno je bilo kakvo isticanje nacističkih simbola, slogana i ideja.

Pa opet, u Srbiji koju konstantno nazivaju diktaturom, domaći liberali otvoreno mogu da promovišu fašističke ideje bez bojazni da će za to da odgovaraju.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Postavlja se pitanje na koga se ugledaju samozvani borci za ljudska prava u Srbiji kada maštaju o logorima i progonu političkih neistomišljenika, s obzirom da naš narod u svojoj istoriji nikada nije formirao nešto slično.

Možda se odgovor krije u podršci jedne susedne države čiji mediji, javne ličnosti i političari već nedeljama otovreno navijaju za rušenje ustavnog poretka Srbije. Koristeći tragedije u kojima su nastradala srpska deca, iz te komšijske države se šalju poruke podrške prozapadnoj opoziciji dok blokira našu zemlju i maltretira građane.

Koliko je komšijama stalo do srpske dece najbolje su pokazali pre nekoliko decenija kada su formirali logor samo za njih, što istorija nikada do tada nije zabeležila. 

S obzirom koliko mrze Srbiju i sve što je srpsko, možda se baš na taj logor i ugledaju domaći liberali.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike