Hitno brišu tragove! Nakon što je 24sedam objavio istinu o Savi Manojloviću usledile panične reakcije plaćenika iz "Kreni-promeni"

24.05.2023

13:16

0

Na Fejsbuk stranici organizacije "Kreni-promeni" hitno su obrisani podaci koji su pokazali ko njima upravlja

Hitno brišu tragove! Nakon što je 24sedam objavio istinu o Savi Manojloviću usledile panične reakcije plaćenika iz "Kreni-promeni"
Copyright Printscreen

Nakon što je naš portal objavio vlasničku strukturu organizacije "Kreni-promeni", i nakon što smo otkrili da iza ove takozvane nevladine organizacije stoji Zapad, soroševci su požurili da sakriju istinite informacije od očiju javnosti.

Naime, na Fejsbuk stranici organizacije "Kreni-promeni" hitno su obrisani podaci koji su pokazali ko njima upravlja!

Tako su obrisana lica iz Austrije i Irske, koja su do pre samo nekoli dana bila na spisku onih osoba koje upravljaju zvaničnom Fejsbuk stranicom “Kreni-promeni”!

 

Podsetimo, Manojlović je vođa organizacije “Kreni-promeni” koji je postao poznat javnosti posle protesta i blokada puteva 2021. godine. Opozicija i tajkunski mediji su ga tada predstavili kao “mladog i politički naukaljanog aktivistu”, ali činjenice govore da ništa od toga nije tačno.

Naime, Manojlović nije baš tako mlad, kako prozapadni mediji pokušavaju da ga predstave (duboko je u četvrtoj deceniji), a nije ni nov u politici, s obzirom na to da su sada već poznate njegove veze s bivšim režimom na čelu sa Demokratskom strankom.

Printscreen / Youtube / Demokratska stranka
 

 

Rokfelerovi dolari i zapadni nalogodavci

Ipak, vođa organizacije “Kreni-promeni” javno pokušava da se distancira od svog nekadašnjeg stranačkog angažmana, jer mu se aktivizam u nevladinom sektoru itekako isplati.

Naime, već je odavno poznato da je “Kreni-promeni” na platnom spisku Rokfelerovog fonda, o čemu svedoči i donacija od masnih 60.000 dolara što je objavljeno na zvaničnom sajtu fondacije Braće Rokfeler.

Soroševci se potukli na protestu

Takođe, podsećamo da se Manojlović potukao na prethodnom političkom protestu, koji se održavao pod parolom "borbe protiv nasilja", gde je šutirao drugog učesnika protesta.

Kako se vidi na snimku došlo je do tuče, nakon čega je Manojlović šutirao drugog učesnika protesta.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike