Vučić: Sita je Srbija revolucija! Je l' Kurti podržava vas večeras ovde, ili one koji će da maltretiraju ljude u Beogradu, na Gazeli?

19.05.2023

18:40

0

Predsednik je istakao da je od raznih istočnih sestrinskih službi dobio informaciju da je ovo pokušaj obojene revolucije u Srbiji

Vučić: Sita je Srbija revolucija! Je l' Kurti podržava vas večeras ovde, ili one koji će da maltretiraju ljude u Beogradu, na Gazeli?
Copyright Tanjug/Rade Prelić

Lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na skupu u Pančevu da je veoma zabrinut zbog situacije na KiM, jer će Srbija biti uvek kriva šta god da uradi, ali da neće dobiti nezavisno Kosovo.

- Srbi su im danas dali rok do 1. juna da se prekine sa šikaniranjem i maltretiranjem građana srpske nacionalnosti. Veoma sam zabrinut jer nikada ne znate koja će nova provokacija iz Prištine da dođe. Ali jedno znam, šta god Priština uradila i šta god im oni rekli tobož, uvek će na kraju Srbija da bude kriva, jer je Priština njihovo čedo koje su napravili, istakao je Vučić.

Predsednik je istakao da je od raznih istočnih sestrinskih službi dobio informaciju da je ovo pokušaj obojene revolucije u Srbiji.

- Ne znam čega su ovo pokušaji, znam samo da su odvratni pokušaji da se zloupotrebi smrt dece, da biste vi postali veći, bolji i pametniji za naš narod, rekao je Aleksandar Vučić pred masom koja se okupila u Pančevu.

Pred svima poručio je i sledeće: 

-Sita je Srbija vaših revolucija, i dolazaka nekih pod stranim uticajem, i uništavanje srpkih fabrika i nacionalnih interesa. I kada to kažem, samo pogledajte sledeću stvar. Jel Kurti podržava vas večeras ovde,ili one koji će večeras da maltretiraju ljude u Beogradu, na Gazeli. Iza koga je stao Kurti? Iza onih koji maltretiraju građane. Zar to nije jasno ko štiti građane Srbije i njihove interese.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike