Hrvatski mediji i "NATO lobisti" prizivaju srpsku krv na ulicama

14.05.2023

13:28

0

Oni koji pozivaju "protiv nasilja" s ponosom citiraju Hrvate i njihove reči mržnje prema nama

Hrvatski mediji i "NATO lobisti" prizivaju srpsku krv na ulicama
Copyright Printscreen/Naxi radio

Hrvatski mediji sa dužnom pažnjom prate takozvane proteste protiv nasilja u Beogradu, koje organizuje opozicija, pa otvoreno pozivaju da se prolije krv na ulicama!

Tako Index.hr objavljuje tekst pod naslovom: "Srbija u apokaliptičnom porazu zatvara krvavi krug koji je počeo Milošević" navodeći naivnog čitaoca na zaključak da je ono što se danas dešava u Srbiji direktna posledica Miloševićeve vlasti.

Sada je, možda više nego ikada pre, jasna želja naših prvih suseda da se Srbija vrati u period kada je bila okrivljena za raspad zemlje, kada se radilo za pet maraka, kada je ekonomija bila uništena... Više je nego očigledno da jaka Srbija, kako i predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe, nije poželjna, pa Hrvatska koristi svaku priliku da nas vrati tamo gde njoj odgovara.

Autor u tekstu vređa Srbe, nazivajući ga "malim narodom" koji pati od velikih brojki pa zato voli Ruse i Kineze. Ali, to ne smeta NATO lobisti advokatu Čedomiru Stojkoviću koji je na Tviteru podelio ovaj tekst sa Index.hr uz komentar "prava dijagnoza Srbije"!

To je isti čovek koji je pozvao sve koji dođu na protest 26. maja, koji organizuje SNS, da ponesu po tri jajeta.

I protiv kakvog tačno nasilja se bore na protestima? Protiv nasilja koje sami sprovode nad sopstvenim narodom, pozivajući se na Hrvate i njihove reči mržnje prema nama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike