Vučević: Sram bilo Milana St. Protića koji je okrivio junake sa Košara za ovu tragediju

14.05.2023

12:12

0

Ministar Vučević prokomentarisao je skandaloznu izjavu Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli tragediji koja nam se desila

Vučević: Sram bilo Milana St. Protića koji je okrivio junake sa Košara za ovu tragediju
Copyright Instagram/milosvucevic_odbrana

Ministar odbrane Miloš Vučević, gostujući danas na TV Pink, gde je komentarisao sramno ponašanje opozicije, koja zarad političkih poena koristi nezapamćenu tragediju, dotakao se i skandalozne izjave Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli ovoj tragediji koja nam se desila.

- Kao ministar odbrane moram da reagujem na skandaloznu izjavu Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli ovoj tragediji koja nam se desila. To su ljudi koji su branili našu državu u agresorskom ratu, pa sram da ga bude. Eto takvi bi nam došli na vlast. Tu nam je poginulo 108 junaka, nismo ih sve ni našli, nisu ih porodice dobile i on kaže da su oni doprineli što neki manijak ubica to počini, ocenio je Vučević.

Vučević je govorio danas i o tome da nasilnog preuzimanja vlasti u Srbiji neće biti, kao i da je opozicija zloupotrebila tragediju kako bi pozvala narod, a onda je morala da falsifikuje fotografije kako bi prikazala da se odazvao veći broj nego što jeste.

On je upitao i kako se to blokadom Gazele brine o deci u Srbiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike