Nema novog Majdana niti će da se desi niti je moguć, dok narod ne kaže

14.05.2023

11:08

0

Vučić je dodao i da država nastavlja sa merama protiv nasilja, da Institut za mentalno zdravlje radi važne stvari

Nema novog Majdana niti će da se desi niti je moguć, dok narod ne kaže
Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC

Govoreći o zahtevima opozicije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić napominje da lideri opozicije misle da se na vlast dolazi tako što upadneš u neke prostorije.

-I onda šta, osim što će policija da te izbaci odatle i uhapsi. Besmislene priče o Majdanu, 5. oktobru. 5. oktobar je bio zasnovan na izbornim rezultatima. Koštunica bi u drugom krugu pobedio ubedljivo, a vi hoćete bez izbora? Ne može. Nema novog Majdana niti će da se desi niti je moguć, dok narod ne kaže, a kad kaže nema potrebe za Majdanom, neću se držati za fotelju, poručio je Vučić.

-Sam ću da se sklonim. Što se mene tiče 85 potpisa skupite dodaću vam 85 i idemo na referendum, sve što vam na pamet nije palo, ja ću da uradim, da biste videli da je bitan legitimitet i volja naroda, nego se skupili pa kao da preuzmu vlast. Pa u kojoj zemlji na svetu to ima. Oni doduše kažu dolaze sa jajima, mi sa sendvičima. Treba da se stide... 

Vučić je dodao i da država nastavlja sa merama protiv nasilja, da Institut za mentalno zdravlje radi važne stvari.

-Uažemo u policiju, Ana razgovara i dalje sa roditeljima, nisu svi zahtevi laki ali mora da se ispune. Biće dece sa posttraumatskim sindromima, to je naš posao i mi se time bavimo, rekao je Vučić govoreći o daljim merama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike