Vučić: Mali srpski brod ćemo voditi sigurnom rukom ka sigurnoj luci, čuvati mir i stabilnost (VIDEO)

29.03.2023

07:10

0

Autor: 24sedam

Nikakve igre nismo igrali i svetski zvaničnici znaju da je reč Srbije nešto što mnogo više znači nego nečija druga reč - rekao je predsednik Srbije

Vučić: Mali srpski brod ćemo voditi sigurnom rukom ka sigurnoj luci, čuvati mir i stabilnost (VIDEO)
Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Srbija svojim ozbiljnim i odgovornim pristupom i u regionalnim, ali i evropskim i svetskim pitanjima može da pomogne Evropi, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

-  Mi smo tu, ono što smo rekli da ćemo da implementiramo to ćemo da implementiramo, jer mi nikoga nismo lagali i obmanjivali - rekao je predsednik i dodao da je i posle sastanka sa grčkom predsednicom, ali i nakon razgovora sa svim zvaničnicima jasno naglašavao šta je to što je Srbija spremna da uradi, a šta je to što Srbija neće da uradi.

 

 

Naglasio je da nikakve igre nismo igrali i da svetski zvaničnici znaju da je "reč Srbije nešto što mnogo više znači nego nečija druga reč", i dodao "usuđujem se da kažem i nečiji drugi potpis".

- Što se malog srpskog broda tiče, mi ćemo ga voditi sigurnom rukom ka sigurnoj luci, čuvati mir, čuvati stabilnost i unapređivati našu ekonomiju - poručio je predsednik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike