Nedelja sa predsednikom: Ponosan sam na činjenicu da smo uspeli u onome što su naši preci zacrtali

19.02.2023

14:16

0

Autor: I.K.

Predsednik poručuje da drugu kuću sem Srbije nemamo i zato ne postoji važniji zadatak nego da se prema državi odnosimo odgovorno

Nedelja sa predsednikom: Ponosan sam na činjenicu da smo uspeli u onome što su naši preci zacrtali
predsednik Srbije - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tradicionalno objavljuje na Instagram nalogu pregled događaja u prethodnih sedam dana, a ovog puta Dan državnosti s razlogom je zauzeo centralno mesto.

-Ove nedelje, obeležavajući Sretenje, ponosan sam na činjenicu da smo uspeli u onome što su naši preci zacrtali - da stvorimo jaku državu, suverenu i slobodarsku, koja je u stanju da raste i napreduje, da se bori i čuva svoj narod i nacionalne interese, državu čija se reč čuje i poštuje, rekao je predsednik.

On poručuje da drugu kuću sem Srbije nemamo i zato ne postoji važniji zadatak nego da se prema državi odnosimo odgovorno, da je čuvamo, jačamo i ne dozvolimo da bilo ko ugrozi suštinu našeg postanka i opstanka.

-Dan državnosti je i naš Dan pobede, a ljudi vrlo dobro prepoznaju one koji se bore za svoju zemlju i kojima je to jedini cilj. Meni je to posao koji nastavljam da radim, na svakom mestu i pred bilo kim, jer mi ništa važnije od naše dece i svetije od srpske zemlje nemamo, poručio je predsednik.

U objavljenom videu podseća se i da se predsednik Vučić upisao u knjigu žalosti u ambasadi Sirije nakon razornog zemljotresa, zatim važni sastanci sa svetskim zvaničnicima kako u Beogradu tako i na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, a poseban značaj bez sumnje ima i potpisivanje sporazuma za paket energetske pomoći EU Srbiji.  

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike