Skandalozno: Kurti i Osmani za skupštinskom govornicom na kojoj je istaknut amblem zločinačke OVK (FOTO)

17.02.2023

12:25

0

Autor: 24sedam

Amblem tzv. OVK na govornicu je postavila poslanica Demokratske partije Kosova Ganimete Musljiu

Skandalozno: Kurti i Osmani za skupštinskom govornicom na kojoj je istaknut amblem zločinačke OVK (FOTO)
Na govornici istaknut znak zločinačke OVK - Copyright kuvendikosoves.org

Privremene prištinske institucije danas obeležavaju 15 godina od jednostrano proglašene nezavisnosti takozvanog Kosova, a obeležavanje je počelo podizanjem zastave i sednicom vlade u Prištini.

Posle sednice vlade, usledila je svečana sednica skupštine gde je na govornici istaknut znak terorističke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova. Kako prenose prištinski mediji, amblem tzv. OVK na govornicu je postavila poslanica Demokratske partije Kosova Ganimete Musljiu.

kuvendikosoves.org
Vjosa Osmani za govornicom na kojoj je simbol terorističke OVK

 

Skupštinskoj sednici prisustvuju predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i predsednik Albanije Bajram Begaj.

Sednici vlade i podizanju zastave je prisustvovao i ministar u Kurtijevoj vladi Nenad Rašić. Na sednici je i Sulejman Ugljanin, lider Stranke demokratske akcije Sandžaka. 

Vjosa Osmani izjavila je danas da postoji samo jedan epilog dijaloga između Beograda i Prištine, a to je međusobno priznanje. Govoreći povodom 15. godišnjice takozvane nezavisnosti Kosova u skupštini, ona je istakla da se o teritorijalnom integritetu, ustavnosti, pravnom poretku i suverenitetu takozvanog Kosova ne može pregovarati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike