Albanski teroristi željni krvi: Tzv. OVK preti ratom na Kosmetu (FOTO)

10.12.2022

13:04

0

Autor: 24sedam

Kao što je Kali rekao da je rat pravedan, neizbežan i neophodan, odgovorimo ponovo pravednim, neizbežnim i neophodnim ratom, napisao je Kljinaku

Albanski teroristi željni krvi: Tzv. OVK preti ratom na Kosmetu (FOTO)
Teroristi iz tzv. Oslobodilačke vojske Kosova - Copyright Profimedia

Predsednik Organizacije veterana tzv. OVK Faton Kljinaku izjavio je, povodom najave direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića da će Beograd razmotriti povratak do 1.000 pripadnika snaga bezbednosti na KiM, da će ta organizacija odgovoriti ratom, prenosi Reporteri.

- Kao što je Kali rekao da je rat pravedan, neizbežan i neophodan, odgovorimo ponovo pravednim, neizbežnim i neophodnim ratom - napisao je Kljinaku na društvenim mrežama uz objavu Petkovićeve slike.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da će Beograd razmotriti, u skladu sa Rezolucijom 1244 povratak do 1.000 pripadnika naših bezbednosnih snaga na prostor Kosova i Metohije.

Petković je to rekao nakon niza akcija Prištine usmerenih protiv Srba na celom KiM, između ostalog, upada specijalne kosovske policije u severni deo Kosovske Mitrovice, ulaska vozila prištinskih specijalaca u dvorište vrtića u Leposaviću i oduzimanja oko 40.000 litara vina srpskoj vinariji u Velikoj Hoči.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike