Zaista odličan sastanak! Vučić se oglasio iz Davosa nakon susreta sa predstavnicima najvećih kompanija iz Republike Koreje

18.01.2023

15:05

0

Autor: 24sedam

Vučić je istakao da je prisustvo korejskih kompanija jedan od parametara uspeha i ekonomskog napretka svake zemlje

Zaista odličan sastanak! Vučić se oglasio iz Davosa nakon susreta sa predstavnicima najvećih kompanija iz Republike Koreje
Vučić sa predstavnicima kompanija iz Republike Koreje - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu sastao se sa predstavnicima najvećih kompanija iz Republike Koreje.

On je istakao da je velika privilegija kada predstavnici najvećih kompanija iz Republike Koreje pokažu interes za investiranje u vašu zemlju, a još veća čast za njega da im predstavi brojne potencijale za ulaganje u Srbiju.

-Istakao sam da je prisustvo korejskih kompanija jedan od parametara uspeha i ekonomskog napretka svake zemlje, kao i da je Srbija ponosna zato što je uspela da kreira odličnu poslovnu klimu i okruženje za uspešno poslovanje velikih stranih korporacija, napisao je predsednik Vučić uz fotografije susreta.

On je istakao da spoj korejske visoke tehnologije, radne etike, ekonomske vizije uspeha i kvalitetnih stručnjaka u Srbiji, predstavljaju dobitnu kombinaciju za sve buduće zajedničke poduhvate i projekte o kojima su danas razgovarali.

-Zaista odličan sastanak! Veliko hvala našim korejskim prijateljima! poručio je Vučić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike