Vučević o filmu "Oluja": Nikada nećemo zaboraviti zločinačku akciju, žrtve i patnju naše braće i sestara iz Krajine (FOTO)

18.01.2023

09:07

0

Autor: 24sedam

Falilo nam je baš ovakvo ostvarenje u našem kolektivnom sećanju i poruka koju ono nosi, rekao je Vučević

Vučević o filmu "Oluja": Nikada nećemo zaboraviti zločinačku akciju, žrtve i patnju naše braće i sestara iz Krajine (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram

Premijera filma „Oluja“ održana je sinoć u ispunjenim bioskopskim salama širom Srbije, a zbog velikog interesovanja bilo je otvoreno nekoliko sala u kojima se istovremeno prikazivao film.

Na premijeri filma prisustvovao je ministar odbrane Miloš Vučević, kao i visoki zvaničnici Vlade Republike Srbije, predvođene premijerkom Anom Brnabić.

– Oluja je sjajn film, onaj koji nam je trebao svih ovih godina i decenija. Falilo nam je baš ovakvo ostvarenje u našem kolektivnom sećanju i poruka koju ono nosi. A ta poruka je da nismo poraženi dok u zbegu spasavamo živote onih koji su nam povereni, da nismo poraženi dok nas kukavice lišene časti napadaju sa neba i sa leđa, da nismo poraženi dok u izgnanstvu stvaramo novi život i novi dom. Poraženi smo tek onda kada zaboravimo ko smo, odakle smo potekli i kroz kakav pakao smo prošli. I zato nikada nećemo zaboraviti zločinačku Oluju, žrtve i patnju naše braće i sestara iz Krajine – istakao je Vučević.

Redovna bioskopska projekcija filma “Oluja” počinje od 19. januara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike