Oglasila se udovica Elma povodom godišnjice muftijine smrti: Fotografijama se prisetila zajedničkog života, uputila bolne reči (FOTO)

06.11.2022

09:50

0

Vest o njegovoj smrti ostavila je mnoge u šoku s obzirom da je Zukorlić preminuo mlad u 51. godini života

Oglasila se udovica Elma povodom godišnjice muftijine smrti: Fotografijama se prisetila zajedničkog života, uputila bolne reči (FOTO)
muamer elma zukorlić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Tanjug/Eldan A. Novalić

Navršava se tačno godinu dana od iznenadne smrti muftije i narodnog poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića.

Vest o njegovoj smrti ostavila je mnoge u šoku, a posebno njegove najmilije, s obzirom da je Zukorlić preminuo mlad u 51. godini života. 

Povodom godišnjice smrti, udovica Elma, njegova druga supruga sa kojom ima četvoro dece, objavila je na svom Instagram profilu zajedničke fotografije u sećanje na njihov zajednički život. 

 

 

Podsetimo, Zukorlić je bio predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Osnovnu školu je završio u selu Ribariće kod Tutina, a zatim u Sarajevu Gazi Husrev-begovu medresu. U Konstantini u Alžiru je 1993. godine završio Islamski fakultet, odsek šerijatsko pravo a post-diplomske studije u Libanu.

Ima dve supruge, koje žive odvojeno sa svojom decom - Umeja u stanu, a Elma u kući u centru Novog Pazara. Za sobom je ostavio osmoro dece.

U međuvremenu se spekulisalo da je muftija otrovan, a ne ubijen, što je veoma uznemirilo njegovu porodicu, ali je rezultat dva obdukciona nalaza pokazao je da je Mueamer umro prirodnom smrću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike