Oglasila se udovica pokojnog muftije: Nisam očekivala drugačije rezultate - ostaje samo žal što smo svi morali da prođemo kroz obdukciju

30.07.2022

20:43

0

"Od početka sam znala za rahmetli Muftijinu bolest i o istoj upoznala užu i širu porodicu odmah nakon njegove smrti"

Oglasila se udovica pokojnog muftije: Nisam očekivala drugačije rezultate - ostaje samo žal što smo svi morali da prođemo kroz obdukciju
muamer elma zukorlić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Tanjug/Eldan A. Novalić

Elma Zukorlić, udovica pokojnog muftije Muamera kaže da je od početka verovala u rezultate obdukcije domaćih stručnjaka, to jest da je znala da je njen suprug preminuo prirodnom smrću.

Muamerov sin i naslednik na čelu stranke Usame danas je održao konferenciju za medije na kojoj je potvrdio da je njegov otac umro od srčanog zastoja, jer su takav zaključak doneli i stručnjaci iz BiH i Nemačke. Dakle, sumnja da je Mumaer Zukorlić bio otrovan pokazala se neosnovanom.

- Od međunarodne ekspertize nisam očekivala nove i drugačije rezultate od onih koje je smo dobili od Tužilaštva Novog Pazara, a na osnovu urađene obdukcije domaćih stručnjaka, tako da sa ove konferenciji nismo čuli ništa novo, osim da je deo porodice kojima je bilo potrebno mišljenje i potvrda međunarodnih stručnjaka sada potvrdilo rezultate domaćeg Instituta. Od početka sam znala za rahmetli Muftijinu bolest i o istoj upoznala užu i širu porodicu odmah nakon njegove smrti", rekla je Elma za Kurir i dodala:

- Ostaje samo žal što smo svi mi, narod i ljudi koji su rahmetli Muftiju voleli privatno, morali da prođemo kroz obdukciju i novi ukop.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24Sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike