Vučić će se obratiti naciji do srede: Saopštiće važne informacije za našu državnu politiku

25.09.2022

18:32 >> 18:33

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se naciji u naredna 72 sata i saopštiti važne informacije za našu državnu politiku

Vučić će se obratiti naciji do srede: Saopštiće važne informacije za našu državnu politiku
Tan2022-5-5_124441231_0 - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se naciji u naredna 72 sata i saopštiti važne informacije za našu državnu politiku.

Zbog sve strašnijih pritisaka i dijametralno različitih mišljenja i stavova kako u javnosti tako i u najvišem državnom rukovodstvu, predsednik Vučić je odlučio da se u narednim satima i danima ne oglašava, a najkasnije u sredu on će objaviti svoj plan i predloge kako i kojim putem da Srbija krene dalje.

Napadi zapadnih centara moći na Srbiju sračunati su na to da se Beograd natera da što pre odustane od politike odbrane svojih interesa na Kosovu, kao i da odustane od narativa istine koji jako smeta svima onima koji su nas bombardovali 1999. godina.

Profimedia

Predsednik, kako se saznaje, veoma teško podnosi kampanju EU i Hrvatske koja nipodaštava zločine nad srpskom decom. Njega je veoma pogodilo ćutanje Brisela na monstruozne poruke koje su dolazile i još dolaze iz Zagreba, a ništa manje nije razočaran ni činjenicom da čak i rukovodstvo Republike Srpske, iz svojih interesa, neće da se jasno odredi po pitanju optužnice za zločin sa Petrovačke ceste. 

U ovom trenutku niko ne može ni da pretpostavi šta će Aleksandar Vučić tačno reći u naredna 72 sata. Kako se saznaje, njegovo obraćanje uslediće posle povratka premijerke Ane Brnabić iz Japana gde će ona prisustvovati sahrani Šinzo Abea. Ako, međutim, ne bude bilo moguće usaglasiti zajednički stav predsednika i Vlade, šef države će dan ranije izaći sa svojim stavovima i predlozima.

Bonus video:

Tanjug

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti