Niko nas po tom pitanju ne može zaustaviti: Predsednik Vučić objavio fotografiju sa savetnikom i poslao moćnu poruku

10.08.2022

11:40

0

Autor: 24sedam

Država će dati sve od sebe da dovede nove, domaće i strane investitore, u gradove u kojima još nije bilo velikih ulaganja

Niko nas po tom pitanju ne može zaustaviti: Predsednik Vučić objavio fotografiju sa savetnikom i poslao moćnu poruku
Aleksandar vučić danilo cicmil instagram buducnostsrbijeav - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa savetnikom za investicije Danilom Cicmilom svedočeći da svakodnevno prave planove za razvoj Srbije, te da će država dati sve od sebe da dovede nove, domaće i strane investitore, u gradove u kojima još nije bilo velikih ulaganja.

-Mnogo ljudi je na odmoru, nema zvaničnih sastanaka, pa smo sebi dozvolili luksuz da ne budemo u odelima. Mnogo važnije, sa Danilom Cicmilom pravimo planove u koje okružne i opštinske centre u Srbiji bismo želeli da dovedemo nove investitore iz zemlje i inostranstva. Mnogo smo fabrika otvorili, ali i dalje ima mesta gde to nismo učinili i zato ćemo u narednom periodu dati sve od sebe da investitore dovedemo u Sombor, Požarevac, Kikindu, Vrbas, Bačku Palanku, Negotin, Zaječar, Užice, Prokuplje, Novi Pazar, Prijepolje... Na kraju, sve puteve, pruge, bolnice, škole, pozorišta, muzeje, stadione uspeli smo da izgradimo i obnovimo zahvaljujući novim fabrikama, većem izvozu i ubrzanom ekonomskom rastu naše zemlje. To je trajno opredeljenje Srbije i niko nas po tom pitanju ne može zaustaviti, napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike