Saznajemo! Grupa Albanaca naoružana šeta po Kosovskoj Mitrovici: "Vidimo ih kroz prozor, puškom nam pokažu da se sklonimo"(VIDEO)

31.07.2022

18:43 >> 18:50

0

Autor: 24sedam

Saznajemo! Grupa Albanaca naoružana šeta po Kosovskoj Mitrovici: "Vidimo ih kroz prozor, puškom nam pokažu da se sklonimo"(VIDEO)
Kosovska Mitrovica most - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Grupa od preko 200 Albanaca se okupila večeras kod mosta na Ibru koji razdvaja Severni i Južni deo Kosovske Mitrovice. Kako saznajemo, oni su naoružani i viđeni su kako se "šunjaju" oko stambenih zgrada.

-  Vidimo ih kroz prozor. Kada sam probala da ih uslikam, puškom su mi pokazali da se sklonim. Plašimo se. Odavno nije bilo ovako napeto. Ne izlazimo iz kuće, zaključali smo vrata i nikome ne otvaramo. Nadamo se da niko neće biti povređen - rekla je za 24sedam Dušanka Stević koja živi u jednom od solitera koji se nalaze tik do mosta.

 

 

Da podsetimo, oko 17.40 časova su se oglasile sirene za vazdušnu opasnost u severnom delu Kosovske Mitrovice. Posle toga se okupio veliki broj Srba koji je blokirao put u mestu Rudare i Zupče. Takođe je kosovska policija izdala saopštenje u kome je rekla da su administrativni prelazi Jarinje i Brnjak zatvoreni. 

Večeras tačno u ponoć treba da počne akcija Prištine, koja je poslala jedinice na Jarinje i Brnjak da zaustave sve sa srpskim ličnim kartama.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike