Divljanje Borinih pulena i lažnih ekologa: Razbijen izlog, bačena farba i skinute srpske zastave sa prostorija SNS-a (FOTO/VIDEO)

28.07.2022

18:19

0

Autor: 24sedam

Navodni ekolozi su tokom protesta napali prostorije Srpske napredne stranke u Novom Sadu

Divljanje Borinih pulena i lažnih ekologa: Razbijen izlog, bačena farba i skinute srpske zastave sa prostorija SNS-a (FOTO/VIDEO)
puleni copy - Copyright 24sedam

Navodni ekolozi su tokom protesta napali prostorije Srpske napredne stranke u Novom Sadu. 

Okupljeni "ekolozi"  su tokom protestne šetnje, građani su razbili izlog, skinuli zastave i polili farbom prostorije Srpske napredne stranke.
 

Skup je počeo nešto pre 19 sati, a blokirani su bili Bulevar oslobođenja i Ulica Pap Pavla.

Sa razglasa se pušta muzika, a počelo je pesmom "Vreme je za Novi Sad".

Ekstremstičke grupe na čelu sa bivšim gradonačelnikom Novog Sada Borislavom Novakovićem – Borom Soluncem, koji je za vreme svog mandata opljačkao gradski budžet, okupile su se večeras na ulicama Srpske Atine.

Kako levo-liberalne organizacije iz Novog Sada nisu bile sposobne da okupe više od 20-ak ljudi, u pomoć su im priskočili istomišljenici iz Beograda. Tako se došlo do paradoksalne situacije u kojoj opozicija protest pokušava da predstavi kao “pobunu građana Novog Sada” iako je većina od nekoliko desetina okupljenih došla iz Beograda.

Na samom početku protesta je došlo do incidenta, kada je jedan vozač pokušao da prođe kroz blokiranu saobraćajnicu.


Skupu prisustvuju opozicioni političari - Zoran Lutovac, Biljana Stojković, Radomir Lazović, Dobrica Veselinović, Nebojša Zelenović, Marinika Tepić, Bora Novaković, ali i veliki broj aktivista iz drugih gradova.
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike