Nastavlja se teror opozicije: Ekstremisti skaču po automobilima, napadaju građane Novog Sada (VIDEO)

28.07.2022

17:51

0

Autor: 24sedam

Ovakvo ponašanje opozicije ne treba da čudi s obzirom da ih u divljanju predvodi bivši gradonačelnik Novog Sada, Borislav Novaković – Bora Solunac

Nastavlja se teror opozicije: Ekstremisti skaču po automobilima, napadaju građane Novog Sada (VIDEO)
Screenshot 2022-07-28 195239 - Copyright 24sedam

Na protestu ekstremističkih grupa, koje predvodi bivši gradonačelnik Novog Sada, Borislav Novaković – Bora Solunac, došlo je do novih incidenta. Razjareni opozicionari i članovi raznih levo-liberalnih organizacija, besni zbog slabe posećenosti njihovog skupa, napadaju vozače koji su imali nesreću da se zateknu na njihovom putu.

Prvo je napadnut vozač koji ih je učtivo zamolio da se sklone kako bi mogao da prođe da vidi svoje dete. Sledbenici Bore Solunca reagovali su unošenjem u lice i pozivanjem na tuču.

Opozicionari se na tome nisu zaustavili pa su se na njihovoj meti posle toga našli i drugi vozači koji su samo želeli da prođu i nastave svojim putem. Malobrojni aktivisti opozicionih organizacija su skakali i udarali po njihovim automobilima.

Sin Bore Solunca pijan razbijao izloge

Ovakvo ponašanje opozicije ne treba da čudi s obzirom da ih u divljanju predvodi  bivši gradonačelnik Novog Sada, Borislav Novaković – Bora Solunac čiji je sin Nikola svojevremeno, dok je bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci, razbijao izloge u Novom Sadu. 

Nedugo posle toga, patrola Policijske stanice Detelinara je izlaskom na lice mesta ustanovila da su razbijena stakla na tri izloga i dvoja vrata, kao i da ima tragova krvi. Policijski službenici su u blizini, na Bulevaru oslobođenja broj 28, u ulazu zgrade pronašli izvršioca ovog vandalskog čina - Nikolu Novakovića.

Osumnjičeni sin Bore Solunca je alkotestiran i tom prilikom je utvrđeno da ima više od 1,8 promila alkohola u krvi. Okružni javni tužilac je delo kvalifikovao kao krivIčno delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.  

Ipak, to što je Novaković svog sopstvenog sina vaspitao tako da, pod uticajem velike količine alkohola, noću razbija izloge po gradu, ne smeta mu da se građanima predstavlja kao čovek koji bi mogao da “uvede red u Novom Sadu”. Kako izgleda Novakovićevo “uvođenje reda” najbolje se vidi danas kada njegovi sledbenici napadaju svakog građanina Novog Sada koji samo želi da prođe ulicom koju su oni okupirali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike