Od konsultacija za Narodnu skupštinu do spektakla pod vedrim nebom: Predsednik Srbije podelio delić svoje radne nedelje (VIDEO)

23.07.2022

09:11

0

"Poseta egipatskog predsednika obnovila je našu višedecenijsku saradnju i ojačala prijateljstvo naših naroda", istakao je Vučić

Od konsultacija za Narodnu skupštinu do spektakla pod vedrim nebom: Predsednik Srbije podelio delić svoje radne nedelje (VIDEO)
vucic al sisi instag telohranitelji (1) - Copyright Instagram printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je snimak svoje radne nedelje.

Kako je naveo, počela je konsultacijama, a završila se susretom sa italijanskim tenorom Andreom Bočelijem i portugalskom fado pevačicom Marizom.

 

 

- Ova nedelja je počela konsultacijama sa čelnicima izbornih lista koji će svoje predstavnike imati u Narodnoj skupštini, zatim smo bili domaćini dragom prijatelju @alsisiofficial tokom posete koja je obnovila našu višedecenijsku saradnju i ojačala prijateljstvo naših naroda, a završavamo je dočekom dva velika muzička umetnika @andreabocelliofficial i @marizaofficia kojima sam sinoć dodelio zlatne medalje za zasluge. Posebna je čast ugostiti u Beogradu jednog od najboljih tenora današnjice i umetnicu nestvarnog glasa. Ponosan na Srbiju! - napisao je predsednik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike