Vučić objavio fotografiju sa Šarlom Mišelom: Ćevapčiće smo spremali zajedno. Hvala na poseti i na podršci evropskoj budućnosti (FOTO)

19.05.2022

20:22

0

Autor: 24sedam

"Mi ćemo večeras uz dobro sprsko meso da prodiskutujemo o svemu"

Vučić objavio fotografiju sa Šarlom Mišelom: Ćevapčiće smo spremali zajedno. Hvala na poseti i na podršci evropskoj budućnosti (FOTO)
Tan2022-5-19_175111939_0 - Copyright TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Predsednik Srbije  Aleksandar Vučić objavio je na društvenim mrežama fotografiju kako sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom sprema ćevape nakon današnjih zvaničnih sastanaka.

- Ćevapčiće smo spremali zajedno. Hvala Šarlu Mišelu na poseti i na podršci evropskoj budućnosti Srbije, napisao je predsednik ispod fotografije.

Vučić je ranije tokom obraćanja nakon sastanka sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, podsetimo, otkrio šta je na meniju za večeru.

 

 

- Rešio sam da predjelo, glavno jelo i desert, da sve bude meso. Ne možemo mi bolju ribu da ponudimo predsedniku Mišelu nego što on može da je jede u Francuskoj. Pošto je ovo prvi put da ni predsednik Mišel niti bilo ko iz njegove delegacije nema nijedan jedini zahtev. Mi ćemo večeras uz dobro sprsko meso da prodiskutujemo o svemu, rekao je Vučić.

Vučić i Mišel obišli su danas Naučno-tehnološki park, a potom su imali važan sastanak na kojem su razgovarali o evropskoj budućnosti Srbije i sankcijama Rusiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike