GIK imenovala birački odbor za ponovljeno glasanje

13.04.2022

18:10

0

Rešenje o imenovanju biračkog odbora odnose se na biračka mesta broj 49 u Gradskoj opštini Palilula, broj 39 u Gradskoj opštini Stari grad i broj 106 u Gradskoj opštini Čukarica

GIK imenovala birački odbor za ponovljeno glasanje
AP22100633029832 - Copyright AP/Jean-Francois Badias

Gradska izborna komisija danas je donela rešenje o imenovanju biračkog odbora u stalnom i proširenom sastavu za sprovođenje ponovnih izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanih za 16. april 2022. godine.

Rešenje o imenovanju biračkog odbora odnose se na biračka mesta broj 49 u Gradskoj opštini Palilula, broj 39 u Gradskoj opštini Stari grad i broj 106 u Gradskoj opštini Čukarica.

Takođe, na današnjioj 29. sednici doneto je i ovlašćenje predsedniku GIK za rešenja o izmeni rešenja o imenovanju biračkog odbora u stalnom i proširenom sastavu na predlog ovlašćenog predlagača za ova biračka mesta, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Podsećamo, Gradska izborna komisija (GIK) je na prethodnom zasedanju većinom glasova odbila 116 prigovora na glasanje za novi saziv Skupštine Beograda koje su dostavile izborne liste „Ajmo ljudi“ i „Ujedinjeni za pobedu Beograda“.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike