Predizborni skup Vučića u Palanci i Kaću: Hiljade pristalica dočekale predsednika, on poslao jasnu poruku

13.03.2022

10:20

0

Pristalice koje su došle da dočekaju predsednika Vučića i čuju šta ima da im poruči, nosili su plakate i srpske trobojke

Predizborni skup Vučića u Palanci i Kaću: Hiljade pristalica dočekale predsednika, on poslao jasnu poruku
sns kac vucic (1) - Copyright Informativna služba SNS

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić nastavlja predizbornu kampanju posetom Bačkoj Palanci, gde ga je dočekalo više hiljada ljudi. Prethodno, predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić jutros je posetio Kać gde ga je dočekalo više od 4.000 ljudi.

Nakon obraćanja građanima u Bačkoj Palanci, Vučić će posetiti i Vrbas, Čurug i Titel. On se zahvalio građanima što su ga dočekali u tolikom broju.

Tanjug/Nenad Mihajlović
 

 

Najavio je izgradnju auto-puta Beograd-Zrenjanin, Zrenjanin-Novi Sad, što je velika stvar za dolazak investitora. Najavio je uređenje fiskulturne sale OŠ “Đura Jakšić”, rekonstrukciju i jedan novi dom omladine.

Poručio je i da je Srbija slobodarska zemlja, koja se godinama borila za investitore, a da je sada ucenjuju upravo tim istim investitorima. 

– Javili su mi da je 33 puta u 40 minuta jedan politički protivkandidat rekao da sam “odlazeći predsednik”. To da li sam odlazeći reći će narod, ali nisam uništavao vojsku, uništavao Srbiju. Kada su u Beloj kući tražili da potpišem nezavisno Kosovo, odbili smo. Neko se veliko ludilo u svetu dešava i opšta je histerija i nije lako to izdržati jer smo se godinama borili za investitore. Ono što je važno jeste da je Srbija slobodarska zemlja, da vodimo računa o svojim prijateljima i da vodimo računa o napretku Srbije. Zato su za mene ključne reči ove kampanje odgovornost i ozbiljnost, ne vika i dreka – rekao je Vučić.

On je dodao da Srbija nikad nije imala jaču vojsku, te da ovo što se dogodilo u Zagrebu, nikad se ne bi dogodilo u Srbiji.

-Mi bismo tu letelicu oborili za pet minuta, rekao je Vučić.

Informativna služba SNS
 

 

On se zahvalio okupljenima koji su ga u tolikom broju dočekali, te rekao da nije ni sanjao da će ovoliki broj ljudi da ga dočeka.

-Obično kad radimo nešto čujemo negacije, kritike, reči podrške gotovo nikad ne čujete, zato mi je ova podrška beskrajno značajna. Srbija će imati dovoljno hrane i energenata i za sebe i za komšije. Da će biti lako, neće, mnoge zemlje imaće teške posledice, mi ćemo se truditi da imamo što manje posledice. Izbori nisu igra i država nije igračka. Na izborima se ne odlučuje za nekoga ko je lepši ili bolji, već za nekoga kome možete da verujete da uradi nešto u budućnosti, rekao je Vučić.

On je poručio da se država uvek borila za interese svog naroda.

TANJUG /NENAD MIHAJLOVIC
 

 

-I kad smo padali brzo smo ustajali i nastavljali borbu za naš narod i našu zemlju, i to je ono što ćemo da radimo u budućnosti, rekao je Vučić.

Predsednik SNS je naglasio da je sedam fabrika izgrađeno u Novom Sadu.

– Sedam fabrika smo doveli u Novi Sad, a 40 godina pre toga nijednu veliku fabriku nismo otvorili i to su promene na koje sam ponosan. Ali nije dovoljno, moramo još da radimo, a ovaj napredak nam je dao snagu, rekao je Vučić.

Tanjug/Nenad Mihajlović
 

 

Vučić je najavio otvaranje spomenika đeneralu Veljku.

– Pre 70 godina Jasenovac nismo smeli ni da spomenemo. Danas snimamo filmove o Jasenovcu. Ja ću za nekoliko dana da otvorim spomenik đeneralu Veljku, našem junaku, u Kruševcu. Što se neko drugi toga nije setio? – upitao je Vučić.

Obraćajući se okupljenima prethodno u Kaću, on je rekao da je to divno mesto.

– Kać je jedno divno mesto, imate ljude koji se bore za Kać i zato je i napredovao, a mnogo toga moramo još da uradimo. A da bismo to uradili, moramo da sačuvamo mir i stabilnost, da se ponašamo domaćinski, poručio je te istakao da želi da Srbija ima još pet godina stabilnosti.

– Hoću da imamo još pet godina stabilnosti, ono što mislim da je važno jeste da moramo da budemo racionalni i pragmatični, a da uvek čuvamo svoje nacionalne interese, istakao je Vučić.

Podsetimo, Vučić je juče bio i u Obrenovcu i Busijama, gde je građanima poručio da budućnost pripada samo onima koji rade i grade, a ne onima koji ruše. On je tom prilikom pozvao građane da izađu na izbore, i zahvalio im se što su ga sačekali u velikom broju i po ledenom vremenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike