Hiljade građana u Obrenovcu čekaju Vučića: Uz predsednika na mitingu i Aleksandar Šapić

12.03.2022

10:34

0

S predsednikom SNS je i Aleksandar Šapić, potpredsednik SNS-a i kandidat za gradonačelnika Beograda

Hiljade građana u Obrenovcu čekaju Vučića: Uz predsednika na mitingu i Aleksandar Šapić
Tan2022-3-11_111853866_0 - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetiće danas Obrenovac gde će održati predizborni skup pred više hiljada građana.

Prema prvim procenama za sada se u Obrenovcu okupilo više od 3.500 ljudi, ali narod još pristiže na miting. U rukama nose srpske trobojke i zastave Srpske napredne stranke.

- Mnogo sam puta dolazio ovde, i u ona teška vremena 2014. godine, mislim da nema sela i naselja gde nisam bio. Došlo je vreme da se bavimo svetskom, evropskom politikom malo ko priča o pravim stvarima. Važno je da pokazujemo brigu. Analizirao sam šta smo sve uradili u Obrenovcu, i to je mnogo toga. Od dovođenja Meite do izgradnje mnogo čega. Danas gradimo kanalizaciju u vrednosti od 93 miliona evra. To su velike stvari i promene, uradili smo škole, sportske dvorane, ostalo nam je jedno obdanište na teritoriji cele opštine - rekao je predsednik Vučić.

S predsednikom SNS je i Aleksandar Šapić, potpredsednik SNS-a koji je rekao da je Vučić čovek koji je utemeljivač i tvorac jedne nove Srbije i nezavisne srpske politike, u kojoj je na prvom mestu interes srpskog naroda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike