Miloš Vučević obišao Zlatiborski okrug: "Naša Srbija je uvek iznova obnavljana i danas stoji čvrsto na svojim nogama" (FOTO)

11.03.2022

17:33

0

Autor: 24sedam

Samo zajedno sa Vučićem mi stvarno možemo sve

Miloš Vučević obišao Zlatiborski okrug: "Naša Srbija je uvek iznova obnavljana i danas stoji čvrsto na svojim nogama" (FOTO)
203761_viber-slika-2022-03-11-17-53-40-173_f - Copyright Instagram printscreen/ milosvucevic_gradonacelnik

Prilikom  obilaska Zlatiborskog okruga Miloš Vučević, Milica Nikolić i Krsto Janjušević posetili su Bajinu Baštu i Požegu i tom prilikom napomenuli da je od izuzetne važnosti da se prirodni potencijal Srbije iskoristi na pravi način.

- Danas smo u poseti Zlatiborskom okrugu, gde vidimo puno simbolika na reci Drini. Baš kao što ova kuća stoji na steni na našoj prelepoj Drini, tako i naša Srbija stoji čvrsto na svojim nogama. U prethodnom periodu često potapana, ali uvek iznova obnavljana da bi bila sigurnija za našu decu, za naše potomke, jer je to obaveza prema našim precima, ali i prema budućim generacijama - istakao je Miloš Vućević.

Vučević je rekao i da je veoma ponosan na nezavisnu, čvrstu i politiku stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, i dodao da je samo takva politika garant opstanka našeg naroda na ognjištima.

- Ovaj deo Srbije je jedan od najlepših bisera naše zemlje, a mi moramo da čuvamo ono što imamo, ali i da pametno iskoristimo potencijale naše zemlje. Naša politika je, između ostalog, da pomažemo mladim preduzetnicima, kroz različite vrste podsticaja, ali i kroz pronatalnu politiku, da mogu da ostanu na svojim ognjištima i zasnivaju porodice, i to ćemo činiti i dalje - rekla je Milica Nikolić.

 

- Drina je pričala, a naš nobelovac Ivo Andrić je zapisivao. Ostalo je zabeleženo dosta teških trenutaka u našoj istoriji, ali mi smo se uvek izdizali iznova da gradimo svoju budućnost. Tako je bilo i 2012. godine. Zato sada imamo jaku privredu, jaku ekonomiju i zato možemo da gradimo i da razvijamo našu zemlju - istakao je Krsto Janjušević.

On je dodao da planirani auto-put do Kotromana i tunel koji će povezati Užice i Bajinu Baštu, kao i bolnice, škole, sportski tereni i svi ostali infrastrukturni projekti mogu da se realizuju samo uz politiku razvoja i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, i zato, kako je rekao, samo zajedno sa Vučićem mi stvarno možemo sve.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike