Vučević u obilasku Petrovca na Mlavi: Iskusno liderstvo, oličeno u predsedniku Vučiću, garant je da ćemo ove teške izazove prevladati!

04.03.2022

15:00

0

Verujem u takvu Srbiju, živim za takvu Srbiju - naveo je Vučević

Vučević u obilasku Petrovca na Mlavi: Iskusno liderstvo, oličeno u predsedniku Vučiću, garant je da ćemo ove teške izazove prevladati!
Miloš Vučević - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas Petrovac na Mlavi zajedno sa Danicom Grujičić i Sarom Pavkov, posebnom savetnicom u Kabinetu ministra zaštite životne sredine

- Svedoci smo koliko je izazova pred nama i kako se situacija u svetu, u Evropi, nedaleko od nas komplikuje i gura sve u nestabilnost - napiso je Miloš Vučević uz fotografiju iz Petrovca na Mlavi.

- Uz sve to, naša država je izložena velikim pritiscima, a ono što me hrabri da ćemo izdržati i odbraniti naše temeljne nacionalne interese, jeste što mi nismo bilo ko – ako je iko navikao da se bori i pobeđuje u najtežim uslovima, to je naša voljena Srbija - dodao je.

Kako je dalje naveo, snažno i iskusno liderstvo, oličeno u predsedniku Aleksandru Vučiću, garant je da ćemo ove tako teške izazove pravilno sagledati i prevladati. Interes Srbije je ono što nas vodi, budućnost naše dece se kuje baš danas, ovog momenta, zato mislimo svojom glavom i sedimo na samo jednoj – srpskoj stolici.

- Verujem u takvu Srbiju, živim za takvu Srbiju - stoji na Instagram profilu prvog čoveka Novog Sada.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike