Kovačević čestitao Vučiću i svim građanima Srbije: Njegoš je Gorski Vijenac posvetio Karađorđu i tako neraskidivo vezao Srbiju i Crnu Goru

15.02.2022

17:45

0

On se još jednom zahvalio za pomoć od dva miliona evra koju je Opština Nikšić dobila od Grada Beograda i Srbije i

Kovačević čestitao Vučiću i svim građanima Srbije: Njegoš je Gorski Vijenac posvetio Karađorđu i tako neraskidivo vezao Srbiju i Crnu Goru
Copyright Printscreen/Youtube, Radio Televizija Budva

Predsednik Opštine Nikšić Marko Kovačević čestitao je Dan državnosti Srbije predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovim saradnicima i svim građanima Srbije.

- Sećamo se besmrtnih podviga naših hrabrih predaka koji su podigli Prvi srpski ustanak i krenuli u odsudnu borbu za slobodu našeg naroda. Posebno smo ponosni što je veliki broj ustanika i ustaničkih vođa poreklom dolazio sa prostora iz neposredne okoline današnjeg Nikšića. 

Njegoš je svoj Gorski vijenac posvetio Voždu Karađorđu i tako neraskidivo vezao Srbiju i Crnu Goru i ostavio nam kao zavet da uvek gradimo najbolje i najbliže moguće odnose, naveo je Kovačević u čestitki.

On se još jednom zahvalio za pomoć od dva miliona evra koju je Opština Nikšić dobila od Grada Beograda i Srbije i naveo da će Nikšić posebnu pažnju posvetiti unapređivanju saradnje sa opštinama i gradovima u Srbiji i uspostavljanju novih kontakata, u cilju razvoja prijateljskih veza i stvaranju osnova za realizaciju projekata od obostranog interesa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/IN4S

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike