Lindzi napravila preokret u životu: Prestala sam da pušim i skinula 40 kilograma (FOTO)

16.09.2020

12:46 >> 19:19

0

Znala sam da starim i da moran nešto da promenim

Lindzi napravila preokret u životu: Prestala sam da pušim i skinula 40 kilograma (FOTO)
Copyright Printskrin/Instagram

Ljudi koji prestanu da puše često strahuju od toga da će se ugojiti. Međutim, devojka kojoj je ta odluka pomogla da smrša čak 40 kilograma pokazala je da može i drugačije. Kanađanka Lindzi Hana (25) izgubila je 39 kilograma od prošle godine, a sad je otkrila kako, pa je njena priča postala viralna, kao i njene “pre i posle” fotke. Najviše zato što ovo nije samo sjajna fizička transformacija.

-Nikad me nisu smatrali bolesno gojaznom, ali uvek sam osećala da imam prekomernu težinu. Često sam dobijala bezobrazne komentare na račun mog tela i to me je vodilo u nezdrave pokušaje mršavljenja i poremećaje ishrane – otkrila je Lindzi.

Kaže kako ni tokom srednje škole nije imala zdrav odnos prema hrani. Od 2011. do 2019. zbog prejedanja, lošeg mentalnog zdravlja i lekova njena kilaža je samo rasla.

-Sa 24 bila sam najteža. Mentalno sam bila jako loše i pušila sam više nego inače. Znala sam da starim i da moram nešto da promenim – ili će tako ostati do kraja mog života – kaže.

I onda je prelomila. U februaru 2019. odlučila je da prestane da puši, i to nakon što je 10 godina pušila kutiju i po dnevno. Za tri nedelje je dobila nekoliko kilograma, ali je tad već imala osećaj da, ako je uspela da ostavi cigarete, može da uspe u svemu što naumi.

Tada je krenula redovno da vežba i pazi na ishranu, a godinu dana kasnije lakša je skoro 40 kg, izgleda i oseća se bolje nego ikad. Kaže da danas obožava teretanu i često deli snimke vežbica koje praktikuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nova.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike