Bivši batler otkrio čudne zahteve princa Čarlsa! "Toliko je zahtevan da neće sam da stavi pastu za zube na četkicu"

02.12.2021

16:30

0

Autor: 24sedam

Zbog svega što za njega rade članovi osoblja su mu dali nadimak "Razmaženi princ"

Bivši batler otkrio čudne zahteve princa Čarlsa! "Toliko je zahtevan da neće sam da stavi pastu za zube na četkicu"
princ čarls 214087_profimedia-0622216579_f - Copyright Profimedia

Posao u Bakingemskoj palati prilika je koja se pruža jednom u životu, ali ona najblaže rečeno, nosi velika očekivanja. Zahteva je mnogo, a kvalitet je pre svega, jer ovo nisu obični poslodavci.

Najistaknutiji među njima kada su prohtevi u pitanju, Princ Čarls ima nekoliko članova posluge koji su mu na usluzi 24 sata dnevno, a Pol Burel, sada već bivši batler princa Čarlsa i princeze Dajane, izneo je pikanterije iz njegovog privatnog života i detalje o tome kako se ophodi prema zaposlenima.

Izgleda da nije slučajno što ga posluga naziva „Razmaženi princ“, a kako i ne bi kada, ako je verovati pričama, oni za njega rade apsolutno sve. Od trenutka kada se probudi, pa do odlaska na spavanje, opslužuju ga i tretiraju baš kao „kralja“.

Profimedia/Pixabay
 

Bivši batler Pol Barel je radio za princezu Dajanu između 1987. i 1987. godine, stekao pravi utisak kako stvari funkcionišu na najvišem nivou i rešio da ih podeli sa milionima radoznalih pratilaca najpoznatije porodice na svetu. Prema njegovim rečima, o princu Čarlsu se u kući tako dobro brinu da „više nema mehanizam u sebi da sam donosi odluke“.

Barel otkriva da mu je, dok je radio za Dajanu, najčešći posao bio da dodaje Čarslu i ono za šta je samo trebalo da pruži ruku. Zamislite samo, posebna osoba je zadužena da stavi centimetar paste za zube na njegovu četkicu za zube.

Kada je reč o kupanju, čep za odovod u kadi mora da bude u određenom položaju, a voda može biti mlaka i samo do pola kade.

Profimedia
 

U jednom od intervjua snimljenih za potrebe dokumentarca, bivši batler princeze Dajane tvrdi i da se princ Čarls presvlači pet puta dnevno. Svejedno da li ide u privatnu posetu ili na javni događaj, po posluzi prethodno pošalje hranu koju su pripremili njegovi kuvari, piše In Style.

Iako se na princa gleda kao na blagog čoveka, Barel je otkrio i drugu stranu njegove ličnosti. Jedan od primera je opominjanje ljudi koji pogrešno protumače njemu važne svakodnevne detalje. Ako se to desi, celo osoblje će biti optuženo za jednu istu grešku.

AP photo
 

2018. princ Čarls je govorio za radio stanicu u Brizbejnu tokom turneje po Australiji. Novinara su zanimali njegovi svakodnevni rituali i obaveze, ali ne oni zvanični, več oni manje poznati.

Na pitanje da li je istina da na putovanje nosi svoju dasku za wc šolju, Čarls je odgovorio: „Moje šta? Oh, ne verujte u laži.” Novinar je potom isto pitanje postavio vojvotkinji od Kornvola, koja je odgovorila samo dubokim uzdahom.

Profimedia
 

U biografiji „Princ pobunjenika“ Toma Bauera piše da princ od Velsa na duža putovanja nosi luksuzni toalet papir, wc dasku, ortopedski dušek i dva pejzaža svoje zemlje.

Bilo kako bilo, ove priče mogu biti spekulacije i daleko od istine, ali na čudan način doprinose negovanju mnogobrojnih misterija kraljevske porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike